Stijlvol interieur | Springers, the art of living

Stijlvol interieur met meerdere statements | [ springers ] interiors

Stijlvolle leefruimtes creëren waar mensen ultiem leefgenot ervaren. Met die missie werkt [ springers ] interiors iedere dag met veel enthousiasme aan het ontwerp van unieke interieurs. Het Utrechtse bureau is door de jaren heen uitgegroeid tot een gevestigde naam in de interieur- en designwereld. Met een eigenzinnige kijk op interieurs en een tomeloze creativiteit worden de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Hier tref je een stijlvol interieur met opvallende keuzes die voortkomen uit de woonwensen van de bewoners.


“De verschillende gebruiksruimtes lopen op organische wijze in elkaar over en vormen samen een warm aanvoelende eenheid”


Interieurarchitect: Springers.

Houten vloeren: Pieter van Vredendaal Houten vloeren. Vloeren – tegels: NV de Witte. Verlichting binnen: Eikelenboom. Audio & video: Sonos.

 

Statement

Je treft hier een stijlvol interieur dat een hele pure, aangename en persoonlijke atmosfeer ademt. De verschillende gebruiksruimtes lopen op organische wijze in elkaar over en vormen samen een warm aanvoelende eenheid. Verschillende trappen en schuifdeuren versterken dit gevoel en geven de ruimtes tevens een speelse aanblik. Met de vele maatwerkelementen en de keuze voor diverse materialen, kleuren en vormen, zijn unieke combinaties gecreëerd die perfect aansluiten bij de ruimte zelf en het verhaal van de bewoners. “Wij proberen altijd heel dichtbij de opdrachtgever te staan,” aldus Thomas van [ springers ]. “Die persoonlijke aanpak is kenmerkend voor onze manier van werken.”

Maatwerk interieur (keuken en kasten): MMS Meubel maatwerk Soest. Signature titles by PIET BOON: Tegelgroep Nederland.

Stijlvol interieur | Springers, the art of living

Wandafwerking – behang: Workingbert.

Badkamerkranen: GROHE Nederland BV. Badkamer – Volledige realisatie: Plieger. Wandafwerking – behang: Workingbert.

 

Wensen centraal

“We kijken wat echt bij iemand past en koppelen daar onze creativiteit en visie aan. Zo is de keuken volledig op maat getekend, waardoor deze zowel qua functionaliteit als uitstraling volledig aan de wensen van de gebruikers beantwoordt.” De open, lichte sfeer van de woning nodigde uit tot een statement design in een donkere kleur, waardoor het element uit het interieur lijkt te springen. De glanzende geglazuurde tegelachterwand benadrukt dit idee en geeft de ruimte een eigen identiteit. Vanuit de aangrenzende eetruimte kan er volop van het prachtige samenspel van kleur en materiaal in een unieke compositie, genoten worden.

Stijlvol interieur | Springers, the art of living

Gevelhout: Platowood. Kozijnen: Reynaers Aluminium BV. Tuinaanleg: Uw Tuin hoveniers Leidsche Rijn.

 

Bewuste keuzes

Ook de stijlvolle living heeft een hele fijne, eigen look & feel. “Onze ontwerpen kenmerken zich door een bepaalde rust, eigenheid en pure kwaliteit,” licht Thomas toe. “Daarbij kijken we verder dan trends, liever zoeken we naar items die door de jaren heen mooi blijven, vernieuwend zijn. Hierdoor krijgt een interieur een tijdloze uitstraling en een zeker understated gevoel. Persoonlijk hecht ik ook veel waarde aan kwaliteit. Ik adviseer en kies liever voor wat kostbaardere items die jarenlang meegaan dan voor een trendobject dat na één seizoen al niet meer in de ‘mode’ is; ook een vorm van duurzaamheid.”

 

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Dana Otten, geschreven voor magazine nr.2 2021
fotografie: Jurrit van der Waal

____
Wil je meer zien van [ springers ] Interiors?