Stijlvol koelen: het kan met de Vario 400 serie van Gaggenau

Gaggenau

Iedere hoogwaardige keuken moet voorzien zijn van goede apparatuur. Op deze manier wordt het eenvoudig om de meest heerlijke gerechten te bereiden en het eten op kwalitatieve wijze op te bergen en te bewaren voor het geschikte moment. Daarom mogen een fijne koelkast en vriezer absoluut niet ontbreken. Natuurlijk wil je apparatuur van een uitmuntende kwaliteit en daarnaast moet de apparatuur op mooie wijze integreren in het keukenontwerp. We laten je dan ook graag kennis maken met de producten van Gaggenau. Dit bedrijf is een expert op het gebied van innovatieve keukenapparatuur en weet met hun producten de perfecte combinatie te maken tussen de nieuwste technologie en een schitterend design.

Apparatuur, keukenapparatuur, Gaggenau, The Art Of Living

Architectonisch statement 

Met de Vario 400 serie toont Gaggenau dat koelen een architectonisch statement kan zijn. De apparatuur uit deze collectie voldoet allereerst aan de hoogste standaarden ten aanzien van design en functionaliteit. Vario koelkasten, vriezers en de koel-vries combinatie staan voor een verfijnde lifestyle en bieden wooncomfort. Er wordt met deze serie teruggegaan naar de essentie van puur koelen en een indrukwekkend interieurontwerp. Bovendien kan de volledig geïntegreerde, ingebouwde apparatuur op meerder manieren gecombineerd worden. Dit houdt in dat je zelf de flexibiliteit hebt om jouw keuken, naar wens, samen te stellen.  

Minimalistische esthetiek  

Duw zacht tegen de enorme deur van jouw nieuwe koelkast en hij zal moeiteloos openen. Een roestvrijstalen binnenruimte komt je tegemoet. Daarnaast ontdek je de antraciet geanodiseerde aluminium elementen en de bijna onzichtbare glazen planken. Deze minimalistische interne esthetiek wordt geaccentueerd door ledlampen, die de inhoud van de koelkast ook verleidelijk weten te verlichten. De buitenkant van de apparatuur uit de Vario 400 serie is bekleed met roestvrijstaal, maar je hebt ook de mogelijkheid om de koelkast te laten verdwijnen achter het keukenmeubilair. Daarnaast kun je zelf, naar wens, kiezen of je gaat voor handgrepen of juist niet. Op deze manier past het product altijd bij jouw keukendesign.  

Apparatuur, keukenapparatuur, Gaggenau, The Art Of Living

Innovatieve functionaliteiten 

Naast een spraakmakende esthetiek beschikt de Vario 400 serie ook over innovatieve functionaliteiten. Door de openings-assistentie krijg je bijvoorbeeld moeiteloos toegang tot de heerlijkste ingrediënten. Het zorgt ervoor dat zelfs de zwaarste deuren eenvoudig te openen zijn. Ook werkt de koelapparatuur volledig naar behoren. Tot op de graad nauwkeurig zijn de producten uit de Vario 400 serie af te stellen. In de koellade wordt voldaan aan de ideale bewaaromstandigheden, waardoor je eten nog langer kunt bewaren. De apparatuur instellen doe je heel eenvoudig middels het TFT-display en de Home Connect-app. Een andere praktische functie is het railsysteem dat ervoor zorgt dat je de koelkast volledig naar wens kunt indelen. Je bepaalt zo zelf welke indeling, in jouw situatie, het handigst is.  

 Meer over Gaggenau 

Naast deze prachtige en functionele Vario 400 serie heeft Gaggenau nog veel meer andere producten die jouw keukendesign gegarandeerd weten te verrijken. Het bedrijf bestaat dan ook al een flink aantal jaren en heeft hun keukenapparatuur door de jaren heen weten te finetunen totdat het nagenoeg perfect is. Gaggenau streeft ernaar om thuiskoks helpen, zodat zij zich verder door kunnen ontwikkelen. Dit blijkt uit het gebruik van enkel puristische materialen en een fantastische service. Bovendien zijn vakmensen bij het gehele proces betrokken, waardoor de keukenapparatuur keer op keer een statement weet te vormen binnen het keukenontwerp. Eenvoud en authenticiteit vormen de kernwaarden waarmee de apparatuur ontworpen en geproduceerd wordt.  

Apparatuur, keukenapparatuur, Gaggenau, The Art Of Living

 De flagship showroom 

Ben je benieuwd naar de producten en het veelzijdige assortiment van Gaggenau? Dan kun je het beste een bezoek brengen aan de flagship showroom. Hier kun je de apparaten in het echt ervaren en komt de kwaliteit het beste tot zijn recht. Ook kun je er advies inwinnen en al jouw vragen stellen. Op deze manier helpt Gaggenau hun klanten om woondromen uit te laten komen. Maak nu een afspraak.

Editor: Media Team

Datum: 29-09-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: Gaggenau