Winkel interieur, Michel Oprey, The art of living, Panis Eyewear, Omoda

  • Michel Oprey en Beisterveld
  • Havenweg 8
  • 6101 AB, Echt
  •  

Stijlvol winkelinterieur versterkt beleving | Michel Oprey & Beisterveld

Een smaakvol en aantrekkelijk winkelinterieur versterkt de shopbeleving en genereert meer omzet. Logisch wel, want klanten willen zich graag op hun gemak voelen en tevens op hun wenken bediend worden. Als je geld uitgeeft, mag je best even klant en dus koning zijn. Dit verhaal hebben Omoda en Panis Eyewear goed begrepen. Om uniek natuursteen te integreren in zo’n stijlvol winkelinterieur hebben ze de hulp ingeroepen van niemand minder dan Michel Oprey & Beisterveld. Het resultaat is een aantal filialen waarbij je je als klant meteen waant in een oase van luxe. De producten die er worden verkocht, worden meteen gelinkt aan dit rijke gevoel. Als je hier klant bent, dan kan je de beleving als het ware kopen.

Winkel interieur, Michel Oprey, The art of living, Panis Eyewear, Omoda

Omoda

De panden van Omoda in Bergen op Zoom en Breda zijn onder leiding van Estée Lasschuijt (Michel Oprey & Beisterveld) door Nijboer Interieur en Design omgetoverd tot een waar paradijs voor alle fashion liefhebbers. Hierbij is gebruikgemaakt van de “Gré Effect Mat”, die elke woon- of commerciële ruimte een opvallende en onderscheidende uitstraling geeft. De natuurstenen platen, gerealiseerd door Gerrit-Jan Rutterkamp, etaleren de collecties schoenen op elegante wijze. Het interieur is stijlvol, kleurvol en bevat een rijke afwisseling van materialen. Toch is het winkelinterieur nergens echt afleidend. Zwarte, stalen schappen vullen de ruimte en goudkleurige poefen en rekken geven de ruimte flair.

Panis Eyewear

Panis Eyewear laat je verassen door een exclusieve collectie aan modieuze en hippe brillen. Interieurdesignbureau King Kongs ontwierp een passend interieur voor deze extravagante brillenwinkel. Het interieur wordt gekenmerkt door de 12 meter lange rotswand. Deze contrasteert prachtig met de luxe uitstraling van de Cromia Bronzo tegel! De combinatie van de diepe, intense kleur blauw met de indrukwekkende steen is een schot in de roos. De ruimte is gevuld met kleur, afbeeldingen en materialen en toch blijft de steen je aandacht in dit geheel trekken.

Winkel interieur, Michel Oprey, The art of living, Panis Eyewear, Omoda

Tekst: Marlou Overkamp-Peters
Fotografie: Michel Oprey & Beisterveld

____

____

 Meer projecten bekijken van Michel Oprey & Beisterveld?