Stijlvolle entree met slimme oplossingen in Capelle aan den IJssel 

DJS Hekwerken

Welkom in de wereld van stijl en slimme oplossingen, waar het nieuwste project in Capelle aan den IJssel zich onderscheidt door innovatief ontwerp en doordachte details. In samenwerking van Aannemingsbedrijf van der Windt en Studio Liv is er door DJS Hekwerken een entree gecreëerd die niet alleen een eerste indruk maakt, maar ook dagelijkse functionaliteit integreert.

Poort, Draaipoort, Entree, Pakketbox

De details van het project

De draaipoort, een subtiel kunstwerk op zich, is volledig in lijn met de esthetiek van de woning. De belijningen, geschilderd in een warme ombre-grijze tint, bieden niet alleen een uitnodigende aanblik maar benadrukken ook de zorgvuldigheid van het ontwerp. Opmerkelijk is het gebruik van Geopietra-materiaal op de palen van de poort, wat een harmonieus visueel geheel creëert met de villa. 

De keuze voor stuuk op de kolommen van het aansluitende hekwerk is een bewuste beslissing om naadloos aan te sluiten op het interieur van de woning. Deze consistentie creëert een entree met een gevoel van eenheid en zorgt voor een vloeiende overgang van buiten naar binnen. 

Poort, Draaipoort, Entree, Pakketbox

Bijzondere elementen 
Een bijzonder element in deze entree is de geïntegreerde pakketbox. Niet zomaar een praktische toevoeging, maar een slim ontworpen oplossing voor het veilig ontvangen van pakketten. De inworp is vrij toegankelijk, maar wanneer het inname luik wordt gesloten, verdwijnt het pakket naar een lager gelegen compartiment. Deze innovatie zorgt niet alleen voor veiligheid maar draagt ook bij aan de esthetiek van de entree. 

Hoewel de poort en de pakketbox op zichzelf al opvallend zijn, is dit project in Capelle aan den IJssel nog verder verrijkt met geavanceerde gevlinderde betonvloeren en een eigentijds betonnen terras. Deze toevoegingen brengen een moderne sfeer naar de leefruimte en dragen bij aan de algehele uitstraling van het huis. 

Kortom, het Capelle aan den IJssel project is niet zomaar een woning; het is een verfijnde samensmelting van stijl, functionaliteit en doordacht ontwerp. Stap binnen en laat je verrassen door deze buitengewone entree, waar elk detail met zorg is gekozen om het huis uniek te maken. 

Poort, Draaipoort, Entree, Pakketbox

Editor: Media Team

Datum: 16-01-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: The Art of Living