Raamdecoratie, Exclusief, Design, Interieur

  • Indivipro Netherlands
  • Vonderweg 39
  • 7468 DC Enter

Stijlvolle gordijnen | Indivipro

Een huis als dit met gegronde sterallures verdient uiteraard ook gordijnen uit hetzelfde exclusieve segment. Indivipro is de beste internationale groothandel en importeur van raamdecoratie van onder andere Nature Deco en Lutron. Het bedrijf beschikt over een eigen atelier in Twente waar een groot deel van het assortiment te bezichtigen is. Met het eigen atelier en team van gespecialiseerde mensen kan het bedrijf ieder project in binnen of buitenland realiseren. Eric Kuster Metropolitan Luxury mocht dit huis inrichten en heeft daarmee een knap staaltje designwerk neergezet.

Top van de top

De prachtige villa, gelegen in de provincie Antwerpen, bevat een totale inhoud van 12.000 kubieke meter en is daarmee één van de grootste woningen uit de omgeving. In samenwerking met Culimaat High End Kitchens is de villa volledig gerenoveerd en gehuld in de, voor beide imperiums, herkenbare signatuur. De opdrachtgever, een gezin met twee opgroeiende kinderen, is één van de vaste klanten van Eric Kuster Metropolitan Luxury. De opdrachtgevers houden van het buitenleven. Het interieur moest daarom, naast esthetisch hoogwaardig, ook functioneel zijn en de mogelijkheid bieden om op een comfortabele manier te kunnen leven.

Raamdecoratie, Exclusief, Design, Interieur

Magnifieke uitstraling

De gordijnen van Indivipro zijn werkelijk overal terug te vinden het in het huis: van living tot slaapkamer en van zwembad tot vide. Deze gigantische woning bezit dan ook groteske raampartijen waar je u tegen zegt. Alles is op maat gemaakt en een oplettende kijker ziet meteen dat overal de gordijnen een paar centimeter aan de onderkant ‘over’ hebben zodat de gordijnen de vloer subtiel aanraken. Deze afwerking geeft het grote huis die warme uitstraling die je toch hoopt te creëren in een gezinshuis. De exclusieve stoffen die hiervoor gebruikt zijn komen van bekende Nederlandse designers zoals Marcel Wolterinck en Francois Hannes. Daarnaast werkt het bedrijf samen met een befaamde Italiaanse weverij, die uitsluitend het topsegment bedient. Merken als Armani en Missoni zijn hier kind aan huis.

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Ewoud Rooks

____

Raamdecoratie, Exclusief, Design, Interieur

____

Meer projecten bekijken van Indivipro?