home wellness, VSB Wellness, luxueuze wellness

  • VSB Wellness
    Sprenkeleind 18-20
    5087 LD Diessen

Stijlvolle home wellness | VSB Wellness

In deze moderne villa waarbij het interieur is gerealiseerd door Marcel Wolterinck staat woongenot centraal, samen met de stijlvolle invulling van de woning. De originele klassiek Engelse stijl van de woning is gerespecteerd en is prachtig verweven in het nieuwe moderne interieur. In combinatie met de donkere kleuren, unieke materialen en de grote hoeveelheid kunst is de woning een fijne plek om thuis te komen. Iets wat sterk bijdraagt aan dit gevoel is de luxueuze home wellness waar de bewoners ultiem tot rust kunnen komen…

Geheime plek in huis

Wanneer je door de woning loopt zal je de home wellness niet meteen ontdekken. Marcel Wolterinck heeft het namelijk samen met VSB Wellness mogelijk gemaakt dat de wellness zich ondergronds bevindt. De wellness bevindt zich namelijk onder de villa en is door de warme, natuurlijke kleuren, het zwembad en de sauna de perfecte plek om je even terug te trekken. Ieder detail in de ruimte is er net het doel om de bewoner tot rust te laten komen. De kleuren, materialen, verlichting en de apparatuur, alles dragen bij aan de ultieme ontspanning.

home wellness, VSB Wellness, luxueuze wellness

 

Expert in ontspanning

VSB Wellness is een echte expert op het gebied van ontspanning in huis. De specialist die zich richt op home wellness heeft een ruim aanbod in zwembaden, sauna’s, jacuzzi’s, et cetera en biedt een totaalpakket om tot rust te komen. En het gevoel van rust en ontspanning wordt alleen maar meer bij het prettige idee dat VSB Wellness haar producten uitgebreid test op kwaliteit nog vóór een product in het assortiment wordt opgenomen. Ook werkt VSB Wellness, net als in dit project, eventueel ook samen met designers of architecten.

 

Tekst: Charlotte Adriaansen
Fotografie: Peter Baas

____

Thuis zwembad, VSB Wellness, Poolhouse, Vakwerk, Relaxen

____

Meer artikelen bekijken van VSB Wellness?