Stijlvolle keramische vloertegels en exclusieve sanitaire voorzieningen 

Ceramicasa

Een schitterende transformatie van de woonvilla in Vaassen met prachtige keramische  vloertegels. De prachtige 120×120-tegel “Keope Geo Beige” en de 120×278-slabs “Keope Element Lux” van Ceramicasa geven de begaande badkamer een gevoel van klasse en kwaliteit. De badkamer is niet langer beperkt tot een functionele ruimte, maar omgetoverd tot een plek waar je volledig kunt ontstressen en verjongen. De verlichting, accessoires en exclusieve sanitaire voorzieningen hebben voor een wellness-achtige omgeving gezorgd die alle zintuigen prikkelt.  

Vloertegels, project Vaassen, Ceramicasa, The Art of Living

Badkamermeubels  

Het meubel van Idea Group, die een samenvloeiende bak en twee geïntegreerde wasbakken bevatten, gaan perfect samen met de vloertegels en maken het helemaal af. De badkamermeubels van Ideagroup zijn doordrenkt met passie en vakmanschap, waardoor ze elke badkamer transformeren tot een oase van stijl en comfort. Elk meubelstuk is met zorg ontworpen en vervaardigd om aan de unieke behoeften en smaak van de klant te voldoen. Elk badkamermeubel draagt het stempel van Italiaanse elegantie, een symbool van kwaliteit en verfijning. Met een perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek zorgen de meubels voor een prachtige ambiance die elke dag weer inspireert.  

Vloertegels, project Vaassen, Ceramicasa, The Art of Living

Elegante en innovatieve spiegels 

Boven het meubel hangt een Martens Design spiegel met het model “London”. Bij Ideagroup vind je de perfecte symbiose van elegantie en innovatief design in elke spiegel die wordt aangeboden. Het assortiment, inclusief de stijlvolle creaties van Martens Design, presenteert een diversiteit aan vormen en maten, waardoor je gegarandeerd de ideale match vindt voor jouw badkamer, ongeacht de stijl of grootte. Of je nu valt voor de tijdloze charme van een ronde, ovale, vierkante of rechthoekige spiegel, elk stuk is zorgvuldig ontworpen om niet alleen een functioneel element maar ook een esthetische toevoeging aan uw ruimte te bieden. 

Stijlvol sanitair  

Niet alleen de keramische vloertegels zorgen voor een luxe uitstraling, maar ook de stijlvolle Treemme kranen uit de Q30 serie. Een tijdloos design met een tijdloos ontwerp dat de kloof overbrugt tussen traditie en innovatie. In de douche is een tegelbare drain van het merk “EasyDrain” geplaatst.  

Editor: Media Team

Datum: 07-06-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Jaro van Meerten