Stijlvolle keuken met hoogwaardige keukenapparatuur

The Touch of Derk

Derk staat bekend om het ontwerpen en realiseren van de meest hoogwaardige maatwerkkeukens. Dit doen zij door constant de grenzen tussen vorm en functie op te zoeken. Zo worden ruimtes gecreëerd die prikkelen en een uniek verhaal vertellen. Deze waanzinnige keuken is daar het perfecte toonbeeld van. Er is gekozen voor een bijna volledig uit hout vervaardigde keuken. Het hout werd gecombineerd met andere natuurlijke materialen, zoals natuursteen. Dat heeft geresulteerd in een keuken met een mystiek karakter. Toch is het hart van het huis ook voorzien van de meest nieuwe en innovatieve keukenapparatuur. 

Hoogwaardige keukenapparatuur 

Het gerenommeerde merk Gaggenau heeft een grote rol gekregen in het uiteindelijke totaalconcept. Vrijwel alle keukenapparaten zijn van het merk en daardoor kan een hoogwaardige kwaliteit gegarandeerd worden. Op kookgebied viel de keuze op de freeinduction kookplaat van Gaggenau. Bijzonder aan dit product is het gegeven dat de kookplaat zelf de positie, vorm en grootte van de pan herkent. Hierdoor is het product in iedere gewenste situatie erg flexibel en kan er optimaal gebruik van gemaakt worden. Bovendien beschikt deze indrukwekkende kookplaat ook over de PowerBoost functie die ervoor zorgt dat iedere kooktijd wel tot vijftig procent korter kan worden. De kooklucht zal verdwijnen in de functionele downdraft. Het was nog nooit zo aangenaam om de heerlijkste gerechten te bereiden. 

Luxe badkamer  

Iedereen kent de hoogwaardige Derk-keukens, maar het bedrijf heeft veel meer in zijn mars. Voor deze woning ontwierpen zij niet alleen de authentieke keuken, maar ook de master badkamer, het toilet en de trappen. De luxueuze stijl die in de keuken overheerst voert ook de boventoon in de andere ruimtes. In de badkamer is wederom een combinatie gemaakt tussen het functionele en het esthetische. In deze ruimte is bijvoorbeeld een tweepersoons ligbad geplaatst eveneens als een stortdouche en schitterend kwartsiet van GRILLO.

Nieuwsgierig naar wat The Touch of  Derk voor jou kan betekenen? Bekijk dan de website, breng een bezoek aan het Experience Center  of neem geheel vrijblijvend contact met hun op. The Touch of Derk helpt je graag om jouw wensen in vervulling te laten gaan.

 

Experience Center

Schansweg 1
6741 NC
Lunteren

Editor: Media team

Datum: 05-06-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Buonq