Stijlvolle keuken met luxe keukenapparatuur

Van Essen Keukens

In een fenomenale woonboerderij werd een nieuwe keuken geplaatst die qua esthetiek volledig past bij de rest van de woning. Dit komt door het prachtige design, de doordachte indeling, luxe keukenapparatuur en het gebruik van rijke kleuren en materialen. Zodra je de keuken betreedt merk je dat alles klopt. Alle elementen werden tot in de kleinste details uitgewerkt en een hoogwaardige afwerking zorgt ervoor dat er werkelijk niets op het ontwerp aan te merken is. Van Essen Keukens mag dan ook erg trots zijn op dit prachtige eindresultaat.  

De indeling van de keuken 

De keuken bestaat uit een maatwerkkastenwand en een royaal kookeiland dat voldoende ruimte biedt om de heerlijkste gerechten te bereiden. Beide zijn voorzien van strakke fronten in eikenhout, die verdiept werden geplaatst in een strak eiken kader. Ook de handgrepen werden vervaardigd in eiken. Het kookeiland is een brug model en dat betekent dat het werkblad doorloopt tot de zijkanten. Daarnaast contrasteert het witte werkblad op bijzondere wijze met het donkere hout, waardoor de keuken er modern en stijlvol uitziet. In de achterwand zit een nis met ingebouwde verlichting, om het geheel nog net wat luxer te doen ogen. Bovendien werd keukenapparatuur verwerkt in de wand.

Luxe keukenapparatuur 

Bij het ontwerpen en bouwen van keukens biedt Van Essen Keukens exclusieve merken aan als het gaat om inbouwapparatuur. Dit betekent dat je in deze keuken bijvoorbeeld een inductiekookplaat van Bora vindt. Daarnaast werd ervoor gekozen om een inbouwoven, stoomoven en afwasautomaat van Miele te installeren en kregen een Gaggenau koelkast en vrieskast een plekje binnen het mooie ontwerp. Dit zorgt ervoor dat de keuken er niet alleen adembenemend uitziet, maar ook erg functioneel is. De keukenapparatuur is kwalitatief hoogwaardig, waardoor er optimaal en lang gebruik van gemaakt kan worden. Dit is dan ook waar Van Essen Keukens voor staat en naar streeft.

Editor: Media team

Datum: 24-11-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Van Essen Keukens