Stijlvolle kozijnen voor een naadloos totaalbeeld

Finstral

Uniek en interessant dat zijn de woorden die deze schitterende woning het beste omschrijven. Dit komt door het indrukwekkende exterieur dat meteen de aandacht weet te trekken. Kenmerkend voor de vorm van het huis is het strakke lijnenspel in combinatie met de bijzondere gevelbekleding en grote raampartijen. De raampartijen zorgen ervoor dat royaal daglicht te woning weet te betreden, zodat de bewoners ook wanneer zij binnen zijn kunnen genieten van de woning. Bovendien schakelden zij de hulp van Finstral in. Dit bedrijf leverde en plaatste de kozijnen. Het voorziet in de finishing touch.  

Kozijnen, Ramen, Finstral, The Art of Living

Indrukwekkende kozijnen 

De vormen die de uitstraling van de gevel bepalen zijn als ware als een puzzel in elkaar gelegd. Het zorgt ervoor dat de sfeer van landelijk hout op mooie wijze samenvloeit met de grijze, stedelijke gevelelementen. Om de samenhang nog meer te benadrukken plaatste Finstral kunsttof kozijnen in het eikenhout decor en aluminium kozijnen in het sablé antraciet. De prachtige producten van het bedrijf lijken elkaar op deze wijze uit te nodigen voor een dans. Op deze manier is de eigen stijl van de afzonderlijke onderdelen goed te herkennen, maar blijven ze op een dynamische manier aan elkaar verbonden.  

Kozijnen, Ramen, Finstral, The Art of Living

Praktische voordelen 

Ook binnen is de schoonheid van de kozijnen te bewonderen. Hier is gekozen voor een uniform houtdecor waardoor ze bijdragen aan een warme en gezellige sfeer van het interieur. De smalle design-lijn Nova-line zorgt voor maximale lichtinval en vormt een prachtige inkadering van het schitterende heuvellandschap. Bovendien bestaan de grote raampartijen uit driedubbel glas. Dit biedt de optimale warmte-isolatie en is niet van invloed op het invallende licht. Een ander voordeel is de bediening van de ramen. De drukknopgrepen zorgen voor veiligheid en comfort. Dit maakt het moeilijk voor inbrekers om binnen te komen en het zorgt ervoor dat de ramen niet ongewenst geopend worden, door bijvoorbeeld een kind. Al met al heeft Finstral dus weer waanzinnig werk geleverd.  

Editor: Celine Jacobs

Datum: 18-08-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Finstral