Stijlvolle moderne villa met maatwerk interieur

Studio MBC

Nabij het centrum van Rotterdam is deze prachtige moderne villa gelegen. De opdrachtgevers wensten een warm, stijlvol familiehuis, waar zij en hun kinderen zich vrij kunnen bewegen en zich thuis kunnen voelen. Een villa waar genoeg ruimte is om met het gezin te genieten, maar waar je ook de mogelijkheid hebt om je even terug te trekken, mocht daar behoefte naar zijn. Om deze wensen in vervulling te laten gaan hebben zij Studio MBC ingeschakeld. Zij zijn verantwoordelijk voor het interieur- en lichtplan en ondersteunden de opdrachtgevers tijdens de uitvoering. Aan alles werd gedacht en een droomwoning is nu werkelijkheid. 

Het schitterende interieur

Om een fijn interieur te creëren werd een open opzet als uitgangspunt genomen. Dit houdt in dat de living, de royale keuken en de eetkamer op mooie wijze in elkaar overlopen. Tevens heb je vanuit deze leefruimtes zicht op de werkkamer en de speelkamer. Deze scheiding van ruimtes wordt dan ook gevormd door schitterende stalen taatsdeuren. Daarnaast kozen de opdrachtgevers zelf de keuken uit en daar werd door Studio MBC verder op door geborduurd. Het maatwerk werd bijvoorbeeld gemaakt van materialen die volledig passen bij het keukendesign en de gekozen kleurtinten komen in iedere kamer terug.  

Een doordacht lichtplan 

Naast dat Studio MBC het interieur onder handen nam, namen zij ook het lichtplan voor hun rekening. Dit is een ander expertise van bedrijf en zij achten dit dan ook als één van de belangrijkste onderdelen van het interieur. De juiste verlichting tilt iedere inrichting naar een hoger niveau en dat bleek ook in dit geval te kloppen. Verlichting is dan ook niet alleen essentieel voor het functioneren en welbevinden, maar het maakt het interieur ook spannender. De dimensie die hierdoor ontstaat is werkelijk fenomenaal. Het is dan ook één van de redenen dat de opdrachtgevers heerlijk kunnen wonen in hun stijlvolle moderne villa.  

Editor: Media team

Datum: 13-04-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redachtie The Art of Living

Fotografie: Studio MBC