Stijlvolle raam decoratie in harmonie met houtwerk van prachtige woning 

Onel Window Dressings

Onel Window Dressings heeft recentelijk een prachtige woning in Groningen voorzien van raam decoratie die perfect samenkomt met de natuurlijke omgeving en het houtwerk van de woning. Gelegen te midden van een prachtige landelijke omgeving, is deze woning een oase van rust en schoonheid. Voor dit bijzondere project is er gekozen voor gordijnen van open geweven stof in een neutrale en subtiele kleur, namelijk zand beige. De keuze voor deze specifieke kleur werd zorgvuldig gemaakt om een rustige en luxe uitstraling te creëren. Een kleur die perfect aansluit bij de natuurlijke elementen van de woning zoals al het houtwerk.  

Gordijnen kiezen is als het schrijven van een gedicht 

Bij Onel Window Dressings bestaat er niet zoiets als een gewoon gordijn. Elke keuze draagt bij aan het verhaal en de functie van de ruimte en reflecteert ook het persoonlijke verhaal van de bewoners. Met alle mogelijkheden keuzes, van de plooiing van het gordijn en de lengte tot de materiaalkeuze en kleuren: het vinden van de perfecte gordijnen is als het schrijven van een gedicht. Een resultaat is snel behaald, maar als alles klopt dan is het met geen pen ter beschrijven. In de woning werden licht doorlatende en transparante gordijnen gekozen van open geweven stof. Op deze manier werd het zicht op de prachtige landelijke omgeving behouden en bieden de gordijnen tegelijkertijd privacy. Dit allemaal met behoud van natuurlijk licht.  

Stijlvolle railroede of roede 

Bij stijlvolle raam decoratie horen natuurlijk ook railroedes die qua vorm en kleur perfect bij het gordijn passen. Voor de woning in Groningen is gekozen voor een eenvoudige, maar moderne roede die naadloos aansluit bij de lichte kleur van de gordijnen en de complete serene uitstraling van de woning.   

Goedgekozen gordijnen brengen een ruimte tot leven, ademen eenvoud en luxe in één en spelen met het licht volgens de spelregels van de bewoners. Met de juiste keuzes op het gebied van raam decoratie wordt elke woning getransformeerd tot een stijlvolle en harmonieuze leefomgeving die het persoonlijke verhaal van de bewoners reflecteert. Hetgeen waar dit project het perfecte voorbeeld van is.  

Editor: Media Team

Datum: 16-04-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living