Randafwerking, dekker zevenhuizen, the art of living, keuken

  • Dekker Zevenhuizen
  • Nijverheidscentrum 2
  • 2761 JP Zevenhuizen
  • Contact:
  • Tel. nr: 088 233 5519
  • E-mail: info@dznet.nl

Stijlvolle randafwerking voor in de keuken | Dekker Zevenhuizen

Om jouw keuken naar een hoger niveau te tillen, is een mooie randafwerking een must. Naast dat het functionele voordelen heeft, zorgt het ook voor de perfecte finishing touch. Dekker Zevenhuizen is al jarenlang toonaangevend in de Nederlandse woonmarkt. Dekker biedt een totaalaanbod van producten, een uitstekende service en kennis en kunde over alle materialen. Sinds kort heeft het bedrijf een nieuwe randafwerking, de Joca. Het is een unieke gepatenteerde randafwerking en een subtiele eyecatcher voor een Evora Ceramics keukenblad. De randafwerking is in verschillende materialen beschikbaar waardoor het afgestemd kan worden op een Selsiuz kokendwaterkraan, AluSplash achterwand en spoelbak.

Evora Ceramics keukenblad

Een duurzaam keukenblad dat onderhoudsvriendelijk is plus hitte-vlek- én krasbestendig, daar staat Evora Ceramics voor. Het materiaal bestaat voornamelijk uit kleipoeder dat onder extreem hoge druk wordt geperst. Hierdoor heeft het stenen blad uitzonderlijke eigenschappen. Vanwege de hardheid van het blad is deze gevoeliger voor stootschade, maar dit probleem wordt nu opgelost door de Joca. De Joca randafwerking wordt tussen het blad en de rand gelijmd. Er ontstaat een strakke rand door de speciale groovetechniek. Ook loopt het patroon van het blad door in de rand, wat een geweldig effect geeft. 

Randafwerking, dekker zevenhuizen, the art of living, keuken

TopZero spoelbakken

Dé trend in spoelbakken is kleur. De TopZero bakken zijn in Gold, Gun Metal en Copper beschikbaar. Hierdoor wordt het nu duidelijk hoe de spoelbak de look-and-feel van de keuken bepaaltDe TopZero spoelbak heeft geen randen, de spoelbak wordt als het ware randloos (rimless) in het blad afgewerkt. Dit is wel zo hygiënisch. Dit is niet het enige voordeel van de luxe TopZero, het is ook een perfect alternatief voor de bekende onderbouwbak. Hiermee wordt stootschade aan de randen rondom de bak voorkomen. Dit is vooral bij keramiek handig. 

Randafwerking, dekker zevenhuizen, the art of living, keuken

AluSplash Essenza achterwanden

AluSplash is de ideale oplossing tegen spatten en is meer dan alleen praktisch. De innovatieve en onderhoudsarme achterwanden zijn afgewerkt met een duurzame uv– en hittebestendige coating. Essenza heeft een fijn patroon wat ervoor zorgt dat de achterwand tot leven komt en net dat beetje extra geeft aan de keuken. Door de gewenste kleur te kiezen, creëer je het mooiste decor voor jouw Evora Ceramics blad met Joca. 

Tekst: Redactie The Art of Living
Fotografie: Dekker Zevenhuizen

____

____

Meer projecten zien van Dekker Zevenhuizen?