Stijlvolle shutters als onderdeel van het moderne interieur

JASNO

Royale raampartijen zijn enorm geliefd en dat is niet zo vreemd. Ze zorgen voor veel natuurlijke lichtinval, dragen bij aan de open uitstraling van het interieur en bieden een prachtig uitzicht. Dergelijke ramen zorgen ook voor de nodige uitdagingen. Denk aan een hoge temperatuur doordat de zon vol op de ramen schijnt of de nodige privacy die wel eens ontbreekt. Toch is er een oplossing zo ontdekten de bewoners van deze schitterende villa, namelijk de shutters van JASNO. Ze zien er niet alleen spraakmakend uit, maar bieden ook het nodige comfort.

Stijlvol, comfortabel woonhuis

Zodra je deze mooie woning betreedt ontdek je dat er goed is nagedacht over de inrichting. Alle elementen zelfs tot de kleinste details, sluiten naadloos op elkaar aan en zorgen voor een harmonieus geheel. Het interieur is stijlvol, straalt rust uit en biedt warmte. Dit is te verklaren aan de hand van de zachte kleurtinten, het tijdloze design en het materiaalgebruik. Hierdoor is het een comfortabel woonhuis geworden waar de bewoners zich goed voelen.

Shutters, raambekleding, JASNO, The Art Of Living

Functionele raamdecoratie

Omdat alles aan het interieur klopt, moest ook de raambekleding hierbij aansluiten. De bewoners gingen dan ook op zoek naar functionele raamdecoratie, die volledig bij de stijl van de woning zou passen. Daarnaast vroegen verschillende bijzondere raamvormen om maatwerk. Ze kwamen al snel bij JASNO uit. Dit omdat de rechtlijnigheid van de shutter en de bediening van de panelen hen aansprak. De panelen zijn namelijk gedeeltelijk open te zetten, maar kunnen ook fungeren als één geheel. Daarnaast zijn de shutters van JASNO ook geschikt voor speciale raamvormen.

Primewood shutters

In alle ruimtes zijn de Primewood shutters van JASNO geplaatst. De bewoners kozen voor shutters in de kleur 9010 Pure White en een silent view bediening. Het was al snel duidelijk dat zij niet voor een kleine lamelmaat zouden kiezen, dit omdat een naadloze en strakke uitstraling hen aansprak. Zelfs in de badkamer zijn de maatwerk shutters geplaatst en in de slaapkamer zijn ze gecombineerd met mooie gordijnen. Het zorgt voor een idyllisch karakter dat volledig aansluit bij de rest van de woning.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 31-08-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: JASNO