tuintafel, SUNS tuinmeubelen, the art of living

  • SUNS Tuinmeubelen
  • De Ring 1
  • 5261 LM Vught

Stijlvolle tuintafel met ingenieus uitschuifsysteem | SUNS Tuinmeubelen

Je kent dat wel. De zoete inval. Je vrienden of familie hebben de zomer in de bol en komen spontaan op bezoek. Die wil je natuurlijk graag een plaats geven aan je tuintafel! SUNS nam het principe uitschuiftafel opnieuw onder de loep en ontwierp de stijlvolle en ingenieuze Rialto.  

tuintafel, SUNS tuinmeubelen, the art of living

Combineren

De SUNSRialtotuintafelis een aangename verschijning. Met zijn strakke vormgeving en beschikbaarheid in 3 lengtematen past de tafel in nagenoeg iedere situatie. Ook combineert deRialtouitstekend met andere producten uit de SUNS collectieszoals de diversediningchairs.  

tuintafel, SUNS tuinmeubelen, the art of living

Hoogwaardig tafelen

DeRialtois uitgevoerd in industrieel aluminium. Doordat het materiaal net wat dikker is dan gemiddeld heeft de tafel een solide constructie. Het tafelblad bestaat naar keuze uit‘latten’van aluminium of teakhout.Teak is een ideaal weerbestendig houtsoort dat door de jaren heen verkleurt in warme grijstinten. Dat hoort bij de charme van het product. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen kan deze tuintafel het hele jaar buiten blijven staan. 

Slim schuiven

Het geïntegreerde schuifsysteem is een slimme innovatie van SUNS. Het unieke van het systeem is dat de tafel uit/inschuift als een harmonica. Bij het uitschuiven komen de latten iets uit elkaar. Zo verleng je de tafel eenvoudig en creëer je in een handomdraai extra zitplaatsen voor je (on)verwachte gasten.  

tuintafel, SUNS tuinmeubelen, the art of living

Meer weten?

www.suns-tuinmeubelen.nl

Tekst: SUNS Tuinmeubelen
Fotografie: SUNS Tuinmeubelen

____

____

Meer projecten van SUNS Tuinmeubelen bekijken?