villatuin, Buytengewoon Tuinontwerp, The Art of Living 

  • Buytengewoon Tuinontwerp
  • Veenweg 66
  • 8075 PS Elspeet

Stijlvolle villatuin aan het water | Buytengewoon Tuinontwerp 

Deze woning is gesitueerd in een nieuwe woonwijk en ligt tevens vrij aan het water. Een unieke plek, met behoorlijke niveauverschillen richting het water. De voortuin is – vergeleken met de achtertuin – heel ruim en ligt ver van de toegangsweg af. Hierdoor is de achtertuin een oase van rust.  Het water en de boot dienden goed bereikbaar te zijn en de tuin moest een onderhoudsvriendelijk karakter hebben. Jaarrond een groene uitstraling en zo veel mogelijk privacy op de terrassen. En dat is gelukt! Deze villatuin aan het water is zeer stijlvol en voldoet aan alle wensen. 

villatuin, Buytengewoon Tuinontwerp, The Art of Living 

Blikvanger

De aanlegsteiger van deze tuin aan het water is vanwege zijn niveaus een blikvanger geworden. Het hoogteverschil is niet benaderd als een op te lossen probleem, maar als een element dat een extra dimensie aan de tuin geeft. Het kunstgras is zowel jaarrond groen als onderhoudsvriendelijk. Elementen als bloembakken en schanskorven geven de tuin een robuuste uitstraling. Er is plek om zowel in de zon als de schaduw te zitten, op zowel een comfortabele loungeset als lekker op het gras met je handdoekje. Zowel de voor- als achtertuin bevat een duidelijk lijnenspel. In de tuinbranche noemen we dit tuinarchitectuur: een goed doordacht ontwerp dat een mooi kader vormt rondom het prachtige huis. 

villatuin, Buytengewoon Tuinontwerp, The Art of Living 

Meer over Buytengewoon Tuinontwerp

Buytengewoon biedt een totaalconcept als het gaat om tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Hierdoor is het gemakkelijk om alles in één hand te houden, van ontwerp tot oplevering. Geen enkele uitdaging is te groot voor het bedrijf dat buitengewone tuinen maakt, of u nou een grote of kleine tuin hebt. Vaak zijn er al wensen of ideeën, maar heeft de klant geen enkel idee hoe dit gerealiseerd kan worden tot een stijlvol en praktisch tuinontwerp. Bij Buytengewoon is het mogelijk om alles van ontwerp tot oplevering te regelen. Met vakkundig personeel worden de meest bijzondere tuinen gerealiseerd en komen dromen tot leven. 

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Buytengewoon Tuinontwerp

___

 

Sfeervolle tuin, Buytengewoon Tuinontwerp, gezelligheid, openhaard, tuindesign, tuinmeubelen, tuinverlichting

___

Meer projecten bekijken van Buytengewoon Tuinontwerp?

 

 


Web editor: Media team     |

Datum: 14 | dec | 2020


Tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media