Stijlvolle woning met maatwerk interieur 

Studio MBC

Deze jaren ’80 woning voldeed in eerste instantie niet aan de wensen van zijn toekomstige bewoners, maar dat veranderde toen zij opslag verliefd werden op de omgeving. Wie wil er dan ook niet wonen aan het water? Om ervoor te zorgen dat het huis zelf ook hun droomwoning werd, schakelden zij het creatieve team van Studio MBC in. Dit bedrijf heeft al veel ervaring en wist met hun vakmanschap de wensen van de bewoners te vertalen naar de realiteit. Zij hebben dan ook het volledige interieur- en lichtontwerp gemaakt en daarnaast waren zij verantwoordelijk voor het maatwerk meubilair en de styling.  

Comfortabel familiehuis 

De bewoners wilden graag een sfeervol en comfortabel familiehuis, waarbij alle ruimten op de begane grond met elkaar in verbinding zouden staan. Toch moesten ze nog steeds de mogelijkheid hebben zich terug te trekken. Om dit voor elkaar te krijgen werd de woning volledig verbouwd en anders ingedeeld. Aan de achterzijde werd de woning uitgebouwd waardoor een mooie woonkeuken gerealiseerd kon worden. Dit is het centrale middelpunt van de woning en de plek waar iedereen samenkomt. De living biedt mooi zicht op de tuin en een kamer die af te sluiten is, dient als ruimte voor de kinderen om zich terug te trekken.  

Maatwerk interieur 

Hetgeen dat deze woning nu zo bijzonder maakt is het gegeven dat alles maatwerk is. Waaronder het grote element dat van voor naar achter door de woning loopt. Hierin bevinden zich het aanrecht, hoge kasten, luxe keukenapparatuur, een nis en een werkplek. Het element zorgt ervoor dat de lengte van het huis op mooie wijze benadrukt wordt maar voorziet ook in rust, in tegenstelling tot losse meubels. Om deze rust verder door te voeren in het ontwerp werden kleuren en materialen consequent gebruikt. Alles klopt dan ook tot in de kleinste details en dat zorgt voor een mooi samenhangend geheel.  

 

Editor: Media team

Datum: 08-05-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redachtie The Art of Living

Fotografie: Studio MBC