zwart wit keuken, hollands maatwerk, keuken, the art of living

  • Hollands Maatwerk®
  • Heliumweg 20
  • 3812 RE Amersfoort

Stijlvolle leefkeuken | Hollands Maatwerk®

De missie voor deze keuken was: praktisch, uitnodigend en stijlvol. Maar Hollands Maatwerk® leverde de overtreffende trap. De bewoners van deze woning zeggen dat deze keuken hun leven echt heeft verrijkt. Het huis moest echt als een thuis aanvoelen, aangezien ze een grote verhuizing achter de rug hadden. Na een verblijf van tien jaar in Azië keerden de bewoners en hun drie dochters terug naar Nederland. Ze streken neer in het ouderlijk huis van de man, een royale jarendertigwoning in het midden van het land. Een verbouwing was onvermijdelijk en een zwart-wit keuken die echt het centrale punt vormt van het huis is een wish come true.

zwart wit keuken, hollands maatwerk, keuken, the art of living

Leefkeuken

Na de modernisering van de eerste en tweede verdieping was dit jaar de begane grond aan de beurt, inclusief een nieuwe leefkeuken. Monique, de vrouw des huizes, kwam via kennissen op het spoor van Hollands Maatwerk® en was meteen getriggerd door de kwaliteit en originaliteit van het geleverde werk. Ook de verhalen die ze hoorde over het hoge serviceniveau en de 25 jaar garantie op de keuken spraken haar aan. ‘Tijdens het allereerste gesprek was er meteen een klik’, blikt ze terug. ‘En we waren echt positief verrast door het eerste ontwerp dat we een paar dagen later – in het weekend – al aantroffen in onze mailbox. Hollands Maatwerk® had een eigen touch gegeven aan onze wensen, waardoor er echt een geweldige keuken was ontstaan die helemaal bij ons past. Niet alleen qua uitstraling, maar ook praktisch.’

Blad in marmer-look

Het ontwerp voor deze zwart-wit keuken werd geperfectioneerd en kwam dit voorjaar tot leven. Monique: ‘Uiteindelijk hebben we gekozen voor een woonkeuken met bijkeuken en een aangrenzende werkruimte. Het is een prachtig geheel geworden, dat gastvrijheid en genieten ademt. Hollands Maatwerk® heeft alles verzorgd en echt vakwerk geleverd. Zelfs de airco waar ik me vroeger aan stoorde, is erg mooi weggewerkt met een ombouw.’ De ambiance en ruimtebeleving zijn indrukwekkend. Natuurlijke tinten geven de royale keuken een rustige en uitnodigende uitstraling. De keuken is uitgevoerd in echt eiken en voorzien van luxe apparatuur. Een Dekton keukenblad, uitgevoerd in marmer-look, is één van de blikvangers.

Tekst: Geertjan Jansen
Fotografie: Hollands Maatwerk®

____

____

Meer projecten van Hollands Maatwerk® bekijken?