Stock Dutch Design

Stock Dutch Design is gevestigd in Haarlem en opgericht door Leonie Hendrikse en Jeroen Stock. Zij weten elkaars talenten en die van hun medewerkers op dusdanige wijze te verenigen, dat zij hun opdrachtgevers keer op keer ideeën kunnen aanrijken die zij zelf nooit hadden bedacht.

Informatie over Stock Dutch Design


Slider-1
Slider-2
previous arrow
next arrow

High-end woonbranche

In de afgelopen zestien jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een zeer gerenommeerde en solide partij in de high-end woonbranche, met een grote schare aan trouwe opdrachtgevers en hoogkwalitatieve partners. Naar eigen zeggen hebben zij dit vooral te danken aan hun transparante werkwijze, een strakke organisatie, liefde voor het vak en een oprechte interesse in de opdrachtgever met wie een échte connectie wordt gemaakt.

Het creatieve plan

Het team van Stock Dutch Design begint het werken altijd door middel van een creatief plan waarbij ze kijken naar de persoonlijkheid en de lifestyle van de bewoners, wat gecombineerd wordt met hun eigen, unieke signatuur. Vervolgens betreft de tweede stap het maatwerk waarin de op maat en hand getekende designs worden vervaardigd. Daarna begeleiden ze het volledige project, waarbij ze streven naar het volledig ontzorgen van de klanten en het maken van mooie herinneringen. Als laatste wordt een goed doordacht lichtplan gerealiseerd. Kortom; ze zijn bij het gehele project betrokken en leveren prachtige resultaten.