Stoer interieur, aoz interieur, the art of living

Stoer interieur | AOZ Interieur

De karakteristieke voorgevel van dit schitterende pand, gelegen aan een sfeervolle laan, verraadt dat het hier gaat om een gebouw met een bijzondere geschiedenis. Het pand werd in de jaren ’50 van de vorige eeuw gebouwd als onderkomen voor een van de directeuren van de Philipsfabriek. Bijna zeventig jaar lang werd het huis bewoond door zijn familie. Toen de woning enkele jaren terug te koop werd aangeboden, kwam het onder de aandacht van de opdrachtgever. Hoewel het pand inmiddels aan renovatie toe was, werd de potentie van het karakteristieke geheel meteen gezien. AOZ Interieur mocht de woning transformeren naar een stoer en eigentijds interieur. Oude en nieuwe elementen vloeien hierbij stijlvol samen.


“De open leefkeuken in de moderne uitbouw is zonder meer een spectaculaire ruimte”


Maatwerk interieur: Deko Interieurs

Stoer interieur, aoz interieur, the art of living

Wow-factor

Het vooraanzicht is behouden en de achterzijde is voorzien van een imposante uitbouw met een zes meter hoge stalen pui. Om meer daglicht de woning te laten bereiken, hebben ze in de pui een enorme glaspartij geïntegreerd, welke zicht biedt op de riante buitenruimte waarin een monumentale boom de blikvanger vormt. Het contrast tussen oud en nieuw geeft het geheel een zeer sfeervol uiterlijk, dat perfect aansluit bij de woonwens van de opdrachtgever. Voor de binnenkant bedacht AOZ Interieur een compleet nieuwe indeling, waarbij de veelal kleine kamers werden getransformeerd naar grotere ruimtes met veel onderlinge verbinding. Ook kreeg de woning een stoer interieur met een meer eigentijdse uitstraling.

Stoer interieur, aoz interieur, the art of living

Verfijnde smaak

Op de eerste etage bevindt zich onder andere een heerlijke master suite, bestaande uit een slaapkamer, dressing en en-suite badkamer. Om het contact tussen de ruimtes te behouden, is tussen de slaap- en kastenkamer een kleine uitsparing gemaakt met houten lamellen. Ook is vanuit de slaapkamer zicht op de begane grond, dankzij de toepassing van een raam. Lopend door het interieur word je overal verrast door bijzondere elementen en perspectieven. De ontwerpers hebben zich laten inspireren door de eigen voorliefde voor stoere en natuurlijke materialen en de persoonlijkheid van de bewoners.

 

Tekst: Dana Otten
Fotografie: Jaro van Meerten

_____

Wil je meer projecten van AOZ Interieur zien?


Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media