Stoer interieur met neutraal kleurenpalet

Hemels Wonen Interieuradvies

Ook wanneer je gaat voor een stoer interieur, kan je Hemels Wonen als interieurstylist benaderen. Zij wisten voor deze woning een stoer en toch luxe interieur samen te stellen, waarbij er is nagedacht over de totale woonbeleving . Dit komt voornamelijk omdat gewerkt is met een paar grote objecten die je oog mogen stelen binnen een neutraal kleurenpalet. Op die manier hebben alle nodige gebruiksvoorwerpen meteen een esthetische functie.

Stoer interieur, Hemels Wonen, hout, The Art of Living

Sfeermakers 

Het eerste grote element dat de show mocht stelen is de designverlichting in de eetkamer en keuken. Deze bijzondere elementen zijn echte sfeermakers binnen een stoer interieur. Boven de eettafel tref je een wirwar van subtiele verbindingen die elk afgewerkt zijn met een subtiel lichtelement. Hierdoor wordt ook een interessant lichtveld gecreëerd op het kunstwerk op de wand. De witte gans vangt door zijn kleur het licht alsof het vervolgens geabsorbeerd wordt. In de keuken is gekozen voor een simplistisch object dat mooi contrasteert met de voorgenoemde lamp. Een groep van zwarte kegellampen geven zowel functionele als sfeerverlichting.  

Warm en sfeervol 

De lijnen in de woning worden geaccentueerd door een lange eettafel met een eikenhouten blad. De optische ruwheid hiervan past goed binnen een stoer interieur. Door te kiezen voor antracietgrijze eetkamerstoelen, wordt hier nog een schepje bovenop gedaan. De donkere raambekleding geeft de woning een stoere uitstraling. Vooral in de leeshoek waar een luxe fauteuil met voetenbankje is geplaatst komt de raamdecoratie tot haar recht. Ook de gietvloer in de keuken draagt hieraan bij. In de woning is verder gewerkt met een neutraal kleurenpallet, waardoor er een warme en sfeervol geheel ontstaat. Hierbij is er gebruik gemaakt van één accentkleur: groen. Het groen komt vooral terug in de planten, waarmee het geheel afgestyled is.  

Meer over Hemels Wonen 

Hemels Wonen heeft passie voor het inrichten en regisseren van de totale woonbeleving. Van nieuwbouwwoning tot verbouwing en van spa tot kantoor: voor elke ruimte bieden ze op het gebied van interieuradvies een totaalconcept en een persoonlijke aanpak. Eigentijds design, topmerken, doordachte styling en moderne technieken vormen de essentie van een uitzonderlijke woonsensatie. 

Editor: Media team

Datum: 27-12-2021

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Marlou Peters – Overkamp

Fotografie: Hemels Wonen