stalen trapleuning, Metaal-Art, Metaal art, trap, designtrap, stalen trap

  • Metaal-Art
  • Heliumweg 18
  • 3812 RE Amersfoort
  • Contact:
  • Tel.: 033-8795526
  • E-mail: info@metaal-art.nl

Stoere stalen trap | Metaal-Art

Helemaal verliefd op de stalen deuren? Veel metaaldesigners hebben deze trend probleemloos opgepakt en bieden je de meest uiteenlopende opties voor stalen deuren. Toch kan je nog zoveel meer met staal. Zo zien we ook met regelmaat stalen trapconstructies voorbijkomen die een huis zoveel extra uitstraling geven. Een mooi voorbeeld hiervan is deze stoere stalen trap van Metaal-Art. De open constructie geeft jou veel zicht op het staal en dat mag tegenwoordig juist. De totale afwerking geeft de trap een modern uiterlijk. 

Zwevende trap

Deze bijzondere trap zweeft door de woonkamer. De massief eiken treden zijn enkel bevestigd aan de stalen trapboom, die met zijn bijzondere vorm op zichzelf al interesse wekt. De ruimte tussen de treden en de muur maakt het een object op zichzelf. De glazen balustrades nemen het zicht op de excentrieke tegelwand niet weg waarbij de treden kleuren bij de vloer. De trap met tevens stalen trapleuning gaat hiermee op in de ruimte.

De metaalbewerkers van Metaal-Art kennen de kracht van het staal als geen ander. De stap van bijzonder ontwerp naar realisatie is hiermee niet te groot. Aan de hand van een 3D-ontwerp stemmen ze het ontwerp af tot in de kleinste details, waarna deze in de eigen werkplaats met de grootste zorg wordt vervaardigd. Ook de montage wordt door hun eigen mensen verzorgd. Ze zijn bij Metaal-Art ontzettend betrokken bij het proces; ze denken graag vanaf de beginfase mee en zijn benieuwd naar de ideeën van de klant.

Meer over Metaal-Art

Metaal-Art, dat is metaalbewerking op het hoogste afwerkingsniveau – zonder concessies op kwaliteit en zonder het praktische nut uit het oog te verliezen. Met een passie voor staal, design en interieur maken ze de meest bijzondere eyecatchers. Het liefst maken ze stalen trappen, deuren of balustrades. Maar ze zijn zeker ook te porren voor maatwerk meubilair, lampen, of stalen wandbekleding. Vaak combineren ze metaalsoorten met andere duurzame materialen, zoals massief eiken, glas of zelfs leer. Als het maar bijzonder wordt!

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Charlotte Kap Fotografie

____

____

Meer projecten bekijken van Metaal-Art?