Stone Natural Class | Backlit Onyx

Creëer het gevoel van ultieme luxe met backlit Onyx

Onyx heeft een buitengewone schoonheid maar is ook fragiel

Deze semi-transparante steensoort is beschikbaar in diverse kleuren en tinten met een grote variëteit in belijning en tekening. Geen enkele plaat is hetzelfde. Geplaatst in een interieur is het een ongekende blikvanger. Zeker als het van achteren belicht wordt (backlit). Backlit brengt de excellente karakteristieken en schoonheid van de steen tot leven en het geeft een interieur een warme en magische uitstraling. De ideale oplossing voor een ruimte waar weinig natuurlijke lichtval is, zoals een badkamer. Een wastafel gemaakt van backlit Onyx is een uniek pronkstuk van weelde en pracht en geeft een ongeëvenaarde sfeer aan een luxe badkamer.

Door de breekbaarheid en hoge prijs wordt Onyx enkel gebruikt in exclusieve interieurs. Het vergt ambachtelijk vakmanschap en kennis om Onyx te verwerken. Het backlit maken geeft nog een extra moeilijkheidsgraad: de Onyx plaat moet enerzijds stevig zijn en anderzijds dun genoeg zijn om het licht mooi en gelijkmatig te verspreiden.

Stone Natural Class, Backlit Onyx, M/Y GALACTICA SUPER NOVA - HEESEN YACHTS - SINOT DESIGN

Deze backlit wastafel is geïnstalleerd op megajacht Galactica Supernova. Ontwerp door Sinot Exclusive Yacht Design. Vervaardigd door Stone Natural Class met de breekbare steensoort Onyx en de marmer Eramosa, ookwel Tobacco Brown genoemd. Fotografie: David Churchill

Stone Natural Class, Backlit Onyx, M/Y GALACTICA SUPER NOVA - HEESEN YACHTS - SINOT DESIGN

Stone Natural Class, Backlit Onyx, M/Y GALACTICA SUPER NOVA - HEESEN YACHTS - SINOT DESIGN

Backlit Onyx geeft ook een authentieke en stijlvolle ambiance aan een bar. Fotografie: David Churchill

Meer projecten van Stone Natural Class bekijken?

 

Stone Natural Class

___

Contactgegevens:

  • Stone Natural Class
  • Lange Voren 10
  • 5541 RT Reusel