Interior-designers-kit, natuursteen, stone natural class

Stone Natural Class

De onmisbare tool voor elke interior designer en architect

Als interior designer wil je een exclusieve en stijlvolle inrichting samenstellen voor je klanten. Met natuursteen geef je elk interieur een prachtige uitstraling en cachet. Maar welke steen kies je? Hoe matcht die met andere stenen en/of materialen? En hoe visualiseer je het ontwerp voor de klant? Als expert in luxueuze natuursteenproducten komt Stone Natural Class met een praktische oplossing: de Stone Natural Class Designer’s kit.

Natuursteen: het ultieme gevoel van rijkdom, luxe en exclusiviteit
Niemand hoeft jou te vertellen dat er geen materiaal is dat meer uniek en exclusiever is dan natuursteen. Een product dat alleen de natuur kan maken. In totaal zijn er zo’n 10.000 verschillende soorten natuursteen wereldwijd. Daarmee is het aanbod in kleur en structuur oneindig. Geen enkel natuurstenen plaat is hetzelfde. Elke plaat heeft een andere kleurschakering en belijning. Onvervangbaar door enig ander materiaal. Goed geïnstalleerd in een interieur is het een teken van pure rijkdom en luxe.

De meeste soorten natuursteen ken je wel. Maar welke mogelijkheden zijn er nog meer? En hoe combineren die met andere stenen of materialen? Natuursteen heeft de naam moeilijk te zijn. Het vergt inderdaad kennis en vakmanschap om steen goed te verwerken en te installeren. Stone Natural Class heeft een jarenlange ervaring en kent de laatste technieken om steen op bijzondere manieren te verwerken. Weet je dat door een steen lichtgewicht te maken het mogelijk is om steen te gebruiken in oude grachtenpanden met houten vloeren en in liften. En wat denk je van backlighting waarbij een natuurstenen plaat van achteren wordt verlicht? Perfect voor een donkere ruimte zoals een badkamer. Een saaie wand wordt met backlighting een zeldzaam pronkstuk in je interieur. Stone Natural Class adviseert je graag welke steensoort past bij je ontwerp en ideeën.

 

Interior-designers-kit, natuursteen, stone natural class

 

Stone Natural Class Designer’s kit
De kans is groot dat je nu stenen samples gebruikt in je ontwerpproces. Stenen samples zijn zwaar en nemen veel ruimte in beslag. Bovendien zijn ze onhandig als je een inspiration board wilt samenstellen of je ontwerp met klanten wilt bespreken. Daarom heeft Stone Natural Class de Stone Natural Class Designer’s kit samengesteld. Speciaal voor de interior designer en architect. Het biedt dé uitkomst en verbreedt je kennis. In de kit vind je 52 kaarten met natuurgetrouwe weergaven van de fraaiste steensoorten. Stenen met elkaar vergelijken, naast andere materialen leggen én meenemen, is zo eenvoudig. In het bijbehorende boekje staan voorbeelden van bewerkte natuursteen in interieurs. Al met al helpt deze kit je om weloverwogen en verrassende ontwerpkeuzes te maken. Zeer overzichtelijk. Voor jezelf én voor je klant.

Waarom zit er een kaartenset in de Stone Natural Class Designer’s kit?

• Heb je een gesprek met een klant? Stenen samples zijn zwaar en nemen ruimte in. Een kaartenset is makkelijker mee te nemen. Zo heb je tijdens een bespreking 52 trendy steensoorten binnen handbereik. Een beeld zegt vaak meer dan 1.000 woorden. In plaats van de steen omslachtig te omschrijven, laat je direct een foto van de steensoort zien. Dat praat een stuk makkelijker.

• Heb je in je studio een inspiration board? Natuurlijk kun je op internet een steensoort zoeken en deze printen om hem toe te voegen aan je inspiration board. Vaak is dat een tijdrovende activiteit. Hoe vaak gebeurt het dat dan net je inktpatroon op is? Een karton kaart uit de kaartenset prik of plak je met gemak op je inspiration board. Zit je favoriete steensoort er niet bij? Stone Natural Class heeft een uitgebreide bibliotheek op zijn website met diverse steensoorten. Mocht je het printen niet willen missen. • Houd je van eindeloos combineren? De kaartenset geeft de mogelijkheid om snel twee stenen bij elkaar te plaatsen. Je weet dan gelijk welke stenen het beste bij elkaar passen en bij jouw ontwerp.

 

Interior-designers-kit, natuursteen, stone natural class

 

Waarom zit er een boekje in de Stone Natural Class Designer’s Kit?
In het boekje staan voorbeelden hoe andere topdesigners natuursteen hebben verwerkt in een interieur van een luxe villa of exclusieve megajacht en welke natuurstenen zij gecombineerd hebben.

Hoe kom je in bezit van de Stone Natural Class Designer’s Kit?
De Stone Natural Class Designer’s kit is een handige tool voor elke interior designer of architect. Het is makkelijk mee te nemen en overal te gebruiken. De kit bestaat uit een boekje boordevol voorbeelden van het gebruik van natuursteen en een kaartenset met 52 foto’s van trendy natuurstenen. Onmisbaar tijdens het ontwerpproces. Wil je deze designer’s kit ook bezitten? Hans Bullens van Stone Natural Class overhandigt je deze gratis kit graag persoonlijk tijdens een kennismakingsgesprek. Stuur een mail naar info@stone-bv.nl of bel +31 (0) 497 645 942.

Stone Natural Class

________________________________________

 

Stone Natural Class, natuursteen, keukens, badkamers

Stone Natural Class  


Stone Natural Class maakt unieke natuursteenproducten en installeert deze in luxueuze interieurs van exclusieve villa’s en imposante superjachten. Een op en top Brabants bedrijf in Reusel, dat dankzij hun ambachtelijke degelijkheid en meestervakmanschap werkt voor internationale scheepswerven en gerenommeerde topdesigners.

__
Meer informatie over Stone Natural Class?