Wellness met lichte mozaïek, Cleopatra B.V., home wellness, genieten, stoomcabine, sauna

  • Cleopatra
  • Oostzijde 295
  • 1508 EN Zaandam

Sauna en stoomcabine combinatie | Cleopatra

In dit prachtige klassieke, grachtenpand in Noord-Holland siert een elegante combinatie van een stoomcabine en een sauna van Cleopatra B.V. de wellness. Cleopatra B.V. produceert sauna’s en stoomcabines op maat voor zowel particulieren als professionele opdrachtgevers en is al sinds 1966 een marktleider in de luxe wellnesswereld.

In balans

De contrasterende combinatie van het warme, donkere hout met de frisse, lichte mozaïek laat de ruimte in het oog springen. Door de combinatie van een sauna en een stoomcabine is er een verschil in kleuren, gevoelstemperatuur en materialen, maar de twee cabines vormen samen een fraai geheel. De cabines hebben meer overeenkomsten dan verschillen: ze hebben dezelfde maat, dezelfde moderne voorzijden uit volglas en banken die elkaar spiegelen.

Wellness met lichte mozaïek, Cleopatra B.V., home wellness, genieten, stoomcabine, sauna

Waardevolle toevoeging

Het resultaat is een elegante, verfijnde wellnessruimte die dit historische pand alleen maar waardevoller maakt. Ontsnappen aan de drukte van de hoofdstad, daarvoor is deze wellness uitermate geschikt. Bovendien is het ook esthetisch gezien een waardevolle toevoeging aan de ruimte.

Maatwerk stoomcabine

Cleopatra B.V. uit Zaandam produceert verschillende types van stoomcabines en sauna’s. Cleopatra B.V. produceert voor iedere ruimte een passende sauna, omdat alles op maat kan worden gemaakt in de fabriek. De opdrachtgever heeft de vrijheid in het kiezen van verschillende designs, houttypes en opties. Bij Cleopatra B.V. bent u aan het juiste adres voor onder andere lig- en bubbelbaden, whirlpools, stoomcabines, stoomdouches en sauna’s.

Wellness met lichte mozaïek, Cleopatra B.V., home wellness, genieten, stoomcabine, sauna

 

Tekst: Ilona Braat
Fotografie: Cleopatra

 

___

Cleopatra wellness

Meer projecten bekijken van Cleopatra?

 


Web editor: Media team     |

Datum: 05 | apr | 2019


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media