Dauby, DERK, deurbeslag, landelijke keuken

  • Dauby
  • Uilenbaan 86
  • B-2160 Wommelgem | Antwerpen

Strak landelijke keuken | Dauby 

In dit indrukwekkend interieur, gerealiseerd door Derk, is een prachtige harmonie tussen strak en landelijk te zien. De meubelgrepen van de strak landelijke keuken en het deurbeslag zijn afkomstig van Dauby en bieden een echte meerwaarde voor de uitstraling van de landelijke keuken. 

Goede samenwerking

De warme materialen zoals de stenen vloer, het arduinen werkblad en de bronzen meubelgrepen maken het interieur zacht en landelijk. De rechte vormen en lijnen voegen er een subtiele touch van de strakke woonstijl aan toe. De grijstinten, die de boventoon voeren in het interieur, is in dit project de perfecte kleur omdat deze met beiden stijlen goed samenwerkt. 

Dauby, DERK, deurbeslag, landelijke keuken

Dauby collecties

De meubelgrepen in de strak landelijke keuken zijn afkomstig van de Italiaanse Fama collectie van Dauby. De grepen zijn van massief brons, en hebben strakke lijnen. Elk artikel wordt met de hand afgewerkt en gepatineerd. Ook het deurbeslag is afkomstig van Dauby, deze komen uit de Pure® collectie van het bedrijf. Alle producten uit deze collectie bestaan volledig uit natuurlijke materialen. 

Gespecialiseerd importeur

Dauby is gespecialiseerd importeur van exclusief deur-, raam- en meubelbeslag uit Europa. Het bedrijf speelt constant in op de behoeftes van de consument heeft Dauby een uitgebreid assortiment voor verschillende ruimtes zoals badkamers en keukens. Ook biedt Dauby totaalpakketten aan waardoor het gehele interieur in dezelfde stijl kan worden ingericht. 

Dauby, DERK, deurbeslag, landelijke keuken

 

Tekst: Charlotte Adriaansen 
Fotografie: Dauby

___

badkamer in betonlook, Dauby, deurbeslag, zwart, strak, badkamer, beton, exclusief

___

Meer projecten bekijken van Dauby?