Strakk interieur

Strakk zet woondromen om in tastbare realiteit. Het bedrijf gaat verder waar anderen tevreden zijn. De creativiteit en innovatieve manier van denken zijn in elk ontwerp voelbaar en komen tot uiting in verrassend maatwerk. De keuken- en totaalinrichtingen ademen passie en vakmanschap. Het resultaat is telkens een passend, comfortabel en duurzaam interieur dat perfect aansluit bij de wensen van de opdrachtgever.

Projecten van Strakk interieur

Informatie over Strakk interieur


TAOL_Strakk
TAOL_Strakk
previous arrow
next arrow

Passie en vakmanschap

De keuken- en totaalinrichtingen van Strakk ademen passie en vakmanschap. Fijn wonen, leven en genieten. Dat is een belangrijke overeenkomst die zij met opdrachtgevers delen. Bij Strakk zetten ze dromen en wensen om in tastbare realiteit. Zij bieden een duurzaam interieur dat de tijd trotseert. Innovatie en traditioneel vakmanschap gaan hand in hand.

Maatschappelijk verantwoord

In de toekomst krijgen we te maken met materiaalschaarste en overbevolking. Deze twee feiten hebben een enorme invloed op het klimaat waar we met z’n allen in leven. Het is aan bedrijven en ondernemers om de schade te beperken en daarbij toch nog een groei en balans te realiseren voor de organisatie en haar medewerkers. Strakk stelt zodanige eisen aan de producten, dat ze waarde creëren voor natuur en milieu. Het draait om het vinden van een balans tussen People, Planet en Profit.