Strakke tuin, Willy Naessen, Zwembad, The Art Of Living

  • Willy Naessens Swimming Pools
  • Kortrijkstraat 66
  • 9790 Wotegem-Petegem

Strakke tuin met luxe buitenzwembad | Willy Naessens Swimming Pools

In Oost-Vlaanderen is recentelijk een mooi project opgeleverd dat bestond uit het aanleggen van een moderne, strakke tuin en het realiseren van een luxe buitenzwembad. Dit prachtige bad van Willy Naessens Swimming Pools betreft een overloopzwembad van 12 x 4 x1.5m met onderwaterzitbank. De onderwaterzitbank wordt verlengd door de extra lange trap waardoor er redelijk grote oppervlakte is om op te zonnebaden. Het zwembad is volledig betegeld met de prachtige kwartsiet tegel. De combinatie van het kwartsiet en de keuze voor een overloopzwembad maken het net dat tikkeltje exclusiever en persoonlijker.

Strakke tuin, Willy Naessens, zwembad, buitenzwembad, The Art Of Living

Complete setting

Deze strakke tuin is volledig erop ingericht om er een zwembad te huisvesten. Er werd gekozen voor een houten terras zwevend over een stuk van het zwembad. Hierdoor lijkt het alsof je nog dichter bij het water komt te zitten. Op de luxe en minimalistische zonnebedden pak je iedere zonnestraal mee. Het volledig uitgeruste poolhouse met onder andere een buitenkeuken, douche (en buitendouche), toilet en open haard maken het plaatje helemaal compleet. Het zwembad is niet enkel een eyecatcher, maar ook een waar plezier voor de kinderen van het koppel.

Meer over Willy Naessens Swimming Pools

Zwembaden bouwen behoort reeds 50 jaar lang tot de specialiteiten van Willy Naessens Swimming Pools. Bij hen kun je terecht voor zowel een binnenzwembad als een buitenzwembad, voor privé- of publiek gebruik. Elk project wordt persoonlijk begeleid door een trajectbegeleider. Het is de bedoeling om de klant in elke fase van het bouwproject maximaal te informeren. De trajectbegeleider houdt jou op de hoogte over de vorderingen van het zwembad. Verder word je geholpen bij het maken van persoonlijke keuzes in het ruime aanbod en zal bij de uitvoering van het zwembad alles nauwgezet opgevolgd worden.

 

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Willy Naessens Swimming Pools

____

____

Meer projecten van Willy Naessens Swimming pools bekijken?