Strakke villa grenzend aan natuurgebied met stalen binnendeuren

CLOOZ doors

Architect Richard Schlingmann wist een aangename, eigentijdse villa met uitzicht dat werkelijk onbetaalbaar is te ontwerpen. Wat voor vrijwel iedere woning het uitgangspunt is, is de locatie. De villa is aan de voorzijde redelijk gesloten, maar aan de achterkant helemaal open met grote raampartijen zodat er vrij uitzicht is op de tuin en het natuurgebied. Het interieur bestaat uit luxe elementen en stalen binnendeuren van CLOOZ doors.

Zwarte stalen binnendeuren

Op de begane grond bevindt zich een hoge entree, een aanzienlijke leefkeuken en een stijlvolle woonkamer. De hal van de woning is verbonden met de grote leefkeuken middels stalen binnendeuren van CLOOZ doors. Prachtige, zwarte, stalen taatsdeuren die perfect samengaan met de donkere elementen en details in de leefkeuken. Zwarte donkere kleuren afgewisseld met kleuren als champagne, beige en brons en natuurlijke materialen zoals hout, Dekton en marmer. In het interieur worden dubbele stalen deuren afgewisseld met enkele stalen deuren.

Mooi contrast en strak lijnenspel

Stalen binnendeuren zijn bijzonder en een verrijkend item in het interieur. Het is niet een aankoop die je zomaar doet. Een stalen deur is sfeerbepalend en daarom is het zeker van belang dat je de juiste mix van elementen kiest binnen de ontwerpmogelijkheden. Zo is er voor dit project gekozen voor zwarte met helder glas. Er wordt dus een mooi contrast gecreëerd. Het lijnenspel en ontwerp van de stalen binnendeuren gaan mooi samen met de andere stijlelementen in het interieur.

Over CLOOZ doors

CLOOZ doors is een jonge onderneming met een frisse kijk op de markt. Het team zet zich dagelijks in vol enthousiasme, creativiteit en vakkundigheid en zijn allemaal liefhebbers van high-end staalproducten zoals stalen binnendeuren. CLOOZ doors heeft een exclusieve CLOOZ profiel, waarmee next level designs worden gemaakt. De stalen deuren collectie van Des Bouvrie is daar een prachtig voorbeeld van. De unieke stalen binnendeuren van CLOOZ doors zijn niet alleen praktisch, maar hebben ook een hoogwaardig design.

Editor: Media Team

Datum: 07-06-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Jaro van Meerten