Strakke villa met uniek tuinontwerp

Solero Parasols

In een natuurgebied aan een meer vind je deze strakke villa. Deze prachtige villa is zo ontworpen dat hij volledig in dienst staat van zijn waanzinnige omgeving. Grote raampartijen zorgen ervoor dat de buitenruimte binnen weet te treden en dat in iedere kamer genoten kan worden van een fenomenaal uitzicht. Om de verbinding tussen de binnen- en buitenruimtes soepel te laten verlopen werden een groot balkon en een terras verwerkt in het ontwerp. Ze vormen de connectie tussen het huis, het tuinontwerp en de omgeving. Het zijn dan ook heerlijke plekken om van het buitenleven te genieten.

Een totaalconcept

Het is goed te zien dat we te maken hebben met een totaalconcept. Het terras is zowel onderdeel van het exterieur als van het tuinontwerp. Dit is te zien aan het strakke lijnenspel en de materiaal- en kleurkeuze. Werkelijk alles op elkaar afgestemd. Zo ook het buitenmeubilair en de parasol van Solero Parasols, ook deze items sluiten volledig aan bij het ontwerp. De donkere kleur van de parasol komt bijvoorbeeld op subtiele wijze terug in de meubels. Ook zorgt de kleur ervoor dat alle aandacht nog steeds naar het exterieur uitgaat. De parasol heeft zowel een praktische als een esthetische functie.

Meer over Solero Parasols

Solero Parasols was dus verantwoordelijk voor deze schitterende parasol die als verrijking dient van zowel het exterieur als het tuinontwerp. Zij zijn dan ook vakspecialist op het gebied van luxe parasols met een hoogwaardige kwaliteit. Dankzij het enorme aanbod aan diverse soorten parasols en uitvoeringen kunnen zij altijd een passende oplossing bieden. De parasols hebben een kwalitatief doek dat beschermd tegen UV-straling. Daarnaast zijn ze kleurvast en bestand tegen regenbuien. Wie kiest voor een Solero Parasol kan jaardoor genieten van het buitenleven en de omgeving. En laat dat nou precies zijn waar de bewoners van deze villa zo naar verlangden.

Benieuwd naar waar je allemaal op moet letten bij het (laten) maken van een tuinontwerp? Lees dan deze blog!

Editor: Media team

Datum: 31-01-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living