previous arrow
next arrow
Slider

StrandNL

Bij StrandNL werken professionele interieurarchitecten die woningen ontwerpen en verbouwingen vormgeven. Tijdens het complete proces, van schetsontwerpen voor producten, woningen, tuinen en gebouwen tot de uiteindelijke oplevering, werken ze samen met opdrachtgevers voor een optimaal resultaat.

Magie

De ruimte waarin je woont of werkt is een optelsom van componenten. Denk aan locatie, vorm en ruimte, maar ook kleur, meubilair en stoffen. De magie ontstaat wanneer deze onderdelen samenkomen en wanneer ze een spannend spel spelen, maar toch in balans zijn.

Creatief team

Het team van StrandNL is gespecialiseerd in het vormgeven van unieke interieurontwerpen. Ze luisteren, stellen de juiste vragen en bespreken mogelijkheden gebaseerd op kennis en jarenlange ervaring. Dat doen ze met veel liefde voor een mooi ontwerp en gevoel voor kwaliteit. Afhankelijk van locatie, vorm, ruimte en woonwensen openen ze perspectieven en doorbreken ze conventies. Daarbij zijn ze niet bang om te verrassen met een gedurfd plan, een nieuwe kleur of innovatieve materialen.

Geluksgevoel

Met StrandNL investeer je in kwaliteit, maar ook in iets wat lastiger te omschrijven is: een gevoel. Een geluksgevoel. Het idee dat je, elke keer als je door een door StrandNL vormgegeven ruimte loopt, blij wordt van alles wat je ziet. Duurzaamheid betekent voor het bedrijf dan ook kiezen voor dat goede gevoel. Alleen op die manier krijgt een verbouwing meerwaarde en een lange houdbaarheidsdatum voor lang geluk.

____

Meer projecten van StrandNL bekijken?

Formidabele renovatie

In een parkachtige, groene omgeving in Zeist ligt een prachtige jaren dertig villa die onlangs werd gerenoveerd naar een ontwerp van StrandNL. De bouwstijl van dit woonhuis combineert soberheid, functionaliteit, stijlzuiverheid en rijke detaillering met een hoog verwerkingsniveau en eerlijk materiaalgebruik.

Minimalistisch interieur

In een historische omgeving werd een wondermooi, loftachtig achterhuis verbouwd in samenwerking met de interieurarchitecten van StrandNL. Wat bij binnenkomst van deze woning meteen opvalt, is het magnifieke uitzicht op de romaanse kerk. De zon schijnt en de kerk weerkaatst een zacht oranje licht; indrukwekkend en bijna mystiek. De woning is erg karakteristiek en heeft daardoor geen opsmuk nodig.

Spectaculaire witte keuken

Vormenrijkdom versus ruimte, comfort en functionaliteit maakt deze woning tot een absoluut droomhuis. De woonwensen van nu, zoals een strakke witte keuken en zwarte kozijnen zijn gerealiseerd met respect voor toen.

 

StrandNL, creatief team, interieur, geluksgevoel

StrandNL


“Wij zijn gespecialiseerd in het vormgeven van unieke interieurontwerpen.”

___

Contactgegevens:

  • StrandNL
  • Wittevrouwenstraat 28
  • 3512 CV | Utrecht


Web editor: Media team     |

Datum: 14 | feb | 2020


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media