StrandNL

Bij StrandNL werken professionele interieurarchitecten die woningen ontwerpen en verbouwingen vormgeven. Tijdens het complete proces, van schetsontwerpen voor producten, woningen, tuinen en gebouwen tot de uiteindelijke oplevering, werken ze samen met opdrachtgevers voor een optimaal resultaat.

Informatie over StrandNL


StrandNL, creatief team, interieur, geluksgevoel
StrandNL, creatief team, interieur, geluksgevoel
StrandNL, creatief team, interieur, geluksgevoel
StrandNL, creatief team, interieur, geluksgevoel
StrandNL_slider4
StrandNL_slider6
StrandNL_slider2
StrandNL
previous arrow
next arrow

Magie

De ruimte waarin je woont of werkt is een optelsom van componenten. Denk aan locatie, vorm en ruimte, maar ook kleur, meubilair en stoffen. De magie ontstaat wanneer deze onderdelen samenkomen en wanneer ze een spannend spel spelen, maar toch in balans zijn.

Creatief team

Het team van StrandNL is gespecialiseerd in het vormgeven van unieke interieurontwerpen. Ze luisteren, stellen de juiste vragen en bespreken mogelijkheden gebaseerd op kennis en jarenlange ervaring. Dat doen ze met veel liefde voor een mooi ontwerp en gevoel voor kwaliteit. Afhankelijk van locatie, vorm, ruimte en woonwensen openen ze perspectieven en doorbreken ze conventies. Daarbij zijn ze niet bang om te verrassen met een gedurfd plan, een nieuwe kleur of innovatieve materialen.

Geluksgevoel

Met StrandNL investeer je in kwaliteit, maar ook in iets wat lastiger te omschrijven is: een gevoel. Een geluksgevoel. Het idee dat je, elke keer als je door een door StrandNL vormgegeven ruimte loopt, blij wordt van alles wat je ziet. Duurzaamheid betekent voor het bedrijf dan ook kiezen voor dat goede gevoel. Alleen op die manier krijgt een verbouwing meerwaarde en een lange houdbaarheidsdatum voor lang geluk.