previous arrow
next arrow
Slider

Strategie Architecten

Strategie Architecten werd meer dan twintig jaar geleden opgericht door Henk van Straten en Ron van der Giessen. Later trad Jeroen ter Maat toe als partner. De samenvoeging van de achternamen van de oprichters vormt niet toevallig het woord strategie; ze hebben immers een heldere strategie voor architectuur, waarbij een duidelijke meerwaarde voor de opdrachtgever, gebruikers en de omgeving voorop staat. Ze luisteren naar de opdrachtgevers, werken samen, ontwerpen en bedenken oplossingen, ze maken afspraken én komen ze na. 

Strategie Architecten heeft veel ervaring in de sport- en leisure sector, maar werkt ook met veel plezier voor particuliere opdrachtgevers. Dat wordt gedaan met het vaste team, dat bestaat uit tien personen. Daarnaast wordt er samengewerkt met kwalitatieve specialisten uit hun netwerk. Vorm en functie zijn voor het bureau de belangrijkste factoren in een ontwerp, maar ze starten hun werk altijd vanuit de behoeftes van de opdrachtgevers. De werkwijze van Strategie luidt als volgt; luisteren en samenwerken, ontwerpen en oplossen, afspraken maken én nakomen. Volgens deze aanpak wordt, vanaf dag één, gehandeld om het maximale uit ieder project te halen.

___

Meer projecten bekijken van Strategie Architecten?

Nieuwbouw villa, Strategie Architecten, Exterieur, Leisteen, Cederhout, Schrijnwerk, Design woning, Nieuwbouw, Villa, Raampartijen, Deurbeslag, Voordeur, Zonnepanelen, Duurzaam wonen, tuin, Niveauverschil, Souterain, Schommel, Speelhuis, Boomhut

  • |
  • |

Bijzondere nieuwbouw villa

Deze bijzondere woning werd ontworpen door Strategie Architecten. Van ontwerp tot realisatie was het bureau betrokken bij het project. De buitengevel is voorzien van zink en cederhout. Deze combinatie is gebaseerd op de wensen van de bewoners. Ze wilden ‘echte’ materialen terugzien in het ontwerp van de woning. Zo vind je door heel het huis ook een prachtige tegelvloer van leisteen die afgewisseld wordt met een warme houten vloer. Heel het huis is voorzien van natuurlijke materialen wat zorgt voor een warme en aangename sfeer. Er is een ultiem thuisgevoel ontwikkeld!

 

Strategie Architecten, Kwaliteit, Architectuur, Specialisten

Strategie Architecten


“luisteren en samenwerken, ontwerpen en oplossen, afspraken maken én nakomen”

___

Contactgegevens 

  • Strategie Architecten
  • Cornelis Koningstraat 3a
  • 6862 CK Oosterbeek


Web editor: Media team     |

Datum: 30 | nov | 2018


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media