Stucatelier

StucAtelier staat voor exclusieve en creatieve finishes voor uw interieur, geleverd met onderscheidend stucvakmanschap. Ontdek de serene kleuren en texturen, verrijkt met een vleugje imperfectie, die elke ruimte uniek maken.

Informatie over Stucatelier


GregoInteriorArchitects-ProjectH34
8AC42FEC-BD1C-42F7-B378-63CE1B27FA65
755E5B5F-426B-4A97-96D9-D9880FA5F9F9
previous arrow
next arrow

StucAtelier is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakte stucwerkoplossingen voor wanden en vloeren en meubels. Het bedrijf legt zich toe op innovatieve en veelzijdige toepassingen die geschikt zijn voor uiteenlopende ruimtes zoals keukens, badkamers, woonkamers en meer, en biedt tijdloze ontwerpen die aangepast zijn aan de specifieke behoeften van de klant.  

StucAtelier benadrukt het gebruik van hoogwaardige, duurzame waterdichte betonstuc materialen zoals Topcret en Earth Blendstuc. Topcret en Earth Blend bieden eigenschappen zoalswaterbestendigheid, krasbestendigheid, vlekbestendigheid en een verbeterde duurzaamheid waardoor het een ideale keuze is voor zowel nieuwbouw als renovaties. Geschikt als naadloze afwerking voor vloeren, trappen, aanrechtbladen en zelfs voor op de vloer in natte douche ruimtes, wat de veelzijdigheid van de toepassingen vergroot. 

Daarnaast onderscheidt StucAtelier zich door een breed scala aan creatieve wanddesigns, gebruikmakend van kalk, cement, en metalachtige materialen, wat een extra dimensie geeft aan elke ruimte met een unieke en artistieke uitstraling . 

Het bedrijf waardeert vakmanschap en creativiteit, met bekwame vakmensen die technische precisie combineren met artistieke visie om unieke, esthetisch aantrekkelijke ruimtes te creëren. Ze focussen ook op continue innovatie, voorop lopend in de branche door de nieuwste materialen en technieken te integreren. 

Als je geïnteresseerd bent in unieke en duurzame creatieve stucwerk designs die zich aanpassen aan zowel hedendaagse als traditionele ruimtes, kan StucAtelier een uitstekende keuze zijn. Voor meer gedetailleerde informatie over hun aanbod of om hun projecten te bekijken, kun je hun website bezoeken op https://www.stucatelier.nl/ of volg ze op Instagram StucAtelier_nl voor een dagelijkse update.