Studio Concreet

Bijna 5 jaar geleden heeft Stan Kruijssen uit passie voor het vak Studio Concreet opgericht. Iedere dag vertaalt Studio Concreet de ideeën en wensen van opdrachtgevers naar werkelijke projecten door middel van de jaren ervaring en kennis van Studio Concreet.

Informatie over Studio Concreet


previous arrow
next arrow

Exterieur

“De optimale woonbeleving kenmerkt zich door een synergie tussen strakke lijnen en herkenbare vormen. Studio Concreet balanceert op de grens tussen klassieke en moderne ontwerpen. De essentie van elk ontwerp is harmonie en ruimtelijke beleving.”

Interieur

“Het interieur weergeeft jou persoonlijke of zakelijke identiteit, het zorgt voor een vertrouwd gevoel in de omgeving. Zowel voor particulieren als zakelijke projecten is dit voor Studio Concreet de essentie van een interieur ontwerp”.

Van gevoel naar realisatie

Achter elke opdracht zit een opdrachtgever met een specifiek gevoel. Studio Concreet neemt de tijd om te achterhalen wat dit gevoel is. Dit wordt de basis van de wensen van de klant. Vanuit deze basis gaat Studio Concreet over tot de vormgeving van het uiteindelijk te realiseren project.

Een totale beleving

De essentie van een optimale beleving is synergie tussen exterieur en interieur. Studio Concreet zorgt ervoor dat de uitstraling van de architectuur wordt doorgetrokken in het gevoel van het interieur. Op deze manier creëert Studio Concreet samen met de opdrachtgever een totaal beleving.