Studio Interno – Minotti cucine Amsterdam

Minotticucine staat synoniem voor een verfijnde ontwerpfilosofie die stilte voor het oog en vrede voor de geest biedt. Hun minimalistische aanpak, geleid door ontwerper Claudio Silvestrin, omarmt een tijdloze esthetiek die materialiseert in monolithische volumes en monomaterialiteit. Deze visuele stilte strekt zich uit tot alle aspecten van hun keukens, waar handgrepen, kranen en andere traditionele details plaatsmaken voor een strak, ingetogen design.

Informatie over Studio Interno – Minotti cucine Amsterdam


minotticucine_anima4
minotticucine_gandhara3
minotticucine_anima2
minotticucine_gandhara1
minotticucine_anima3
test_BuroRuijs_1
test_BuroRuijs
test_BuroRuijs_2
test_BuroRuijs_4
previous arrow
next arrow

Het bedrijf, opgericht door Alberto Minotti, ademt een geest van continu onderzoek en existentiële reis uit. Door het gebruik van natuurlijke materialen zoals steen, hout en metaal streven ze naar tijdloze elegantie, verankerd in een filosofie van duurzaamheid en eenvoud. 

Het werk van Claudio Silvestrin, bekend om zijn contemplatieve architectuur, beïnvloedt elk aspect van Minotticucine’s producten. De focus op minimale interventie van de mens in het ontwerp resulteert in keukens die niet alleen functioneel zijn, maar ook een gevoel van rust en sereniteit uitstralen. 

Met een distributiesysteem dat van multibrand naar monobrand is geëvolueerd, heeft Minotticucine wereldwijd erkenning gekregen voor hun unieke benadering van keukenontwerp. Hun voortdurende streven naar perfectie en esthetische zuiverheid heeft hen een plaats verzekerd als leiders in de branche.