Studio Jan des Bouvrie

Studio Jan des Bouvrie is al meer dan tientallen jaren een begrip in Nederland en buitenland op het gebied van architectuur, interieur design en product design. Samen met zijn vrouw Monique des Bouvrie heeft Jan een mooie studio gevestigd in Het Arsenaal in Naarden-Vesting.

Informatie over Studio Jan des Bouvrie


Studio Jan des Bouvrie
Studio Jan des Bouvrie
Studio Jan des Bouvrie
Studio Jan des Bouvrie
Studio Jan des Bouvrie
Studio Jan des Bouvrie
Studio Jan des Bouvrie
Studio Jan des Bouvrie
previous arrow
next arrow

Jan des Bouvrie

Jan des Bouvrie heeft zijn stempel op de internationale interieurwereld gezet. Met zijn moderne stijl en gevoel voor karakter en sfeer heeft hij deze titel weten te behalen. De wereldbekende Nederlandse designer kenmerkte zich door symmetrische elementen en essentie. Met deze visie is hij meerdere malen bekroond op het gebied van product ontwerp en interieur architectuur. Naast zijn passie voor wonen, had hij ook een passie voor het verzamelen van moderne kunst.

Monique des Bouvrie

Monique, de vrouw van Jan des Bouvrie, woont en werkt in Nederland. Door de jaren heeft ze een eigen stijl ontwikkeld die wordt gekenmerkt door ambachtelijke objecten, hedendaagse kunst en eclectisch design. Vanuit Nederland werkt ze voor diverse internationale projecten. Haar inspiratie haalt ze uit de manier waarop mensen leven, reizen en kleden. Naast interieurarchitect is ze ook nog bezig met het ontwerpen van meubels en haar eigen beddengoed lijn. Samen met haar man Jan waarmee ze haar passie voor design deelt runnen ze nu al meer dan twee decennia hun eigen studio.

Des Bouvries visie

Waar zij een uitgesproken en kleurrijke stijl heeft, was hij meer van symmetrie en essentie. Samen met ruim 20 medewerkers bouwden zij aan de mooiste nationale en internationale projecten. Dit geheel volgens de visie van Des Bouvrie waarin architectuur, interieur, meubels en styling één geheel vormen. Deze projecten variëren van hotels, woningen, kantoren, boten tot winkels.