previous arrow
next arrow
Slider

Studio JVZ

Studio JVZ is onder leiding van Jeroen van Zwetselaar. Hij is een gepassioneerde interieurontwerper die graag met uitdagende locaties werkt. Wanneer hij een kamer binnen loopt, ziet hij meteen verschillende mogelijkheden. Een ruimte biedt vele opties en Jeroen komt graag met verrassende ideeën om de ruimte zo bijzonder mogelijk te maken. 

Door deze creatieve kijk op een woning, worden “onzichtbare” ruimtes omgetoverd tot een plek die helemaal naar wens is. Het interieur moet naadloos aansluiten bij levensstijl van de opdrachtgevers. Dit alles gebeurt wel zonder de identiteit van de woning te verliezen. De karakteristieke elementen blijven behouden en worden opgenomen in het nieuwe interieur. Door een combinatie te maken met oude en nieuwe materialen, vormt er zich een mooi geheel. Soms kunnen een paar of kleine veranderingen een groot verschil maken in een interieur. Jeroen creëert samen met zijn team een interieur waar je een lange tijd plezier van zal hebben en wat echt als “thuis” aanvoelt.

___

Meer projecten bekijken van Studio JVZ?

Luxueuze loft inrichting

Een oude Tandwielenfabriek te Amsterdam was de locatie voor een nieuwe opdracht voor Studio JVZ. De fabriek kreeg een nieuw bestemmingsplan, en er werden verschillende woonruimtes gerealiseerd. Een van deze woningen heeft Studi oJVZ voorzien van een luxueuze loft inrichting. In het ontwerp wordt gespeeld met verschillende elementen en materialen, zoals licht en hoogtes, hout en beton en nog meer contrasterende verrassingen!

Villa met marmer elementen

De uitdaging van dit project lag in de juiste karakteristieke elementen van de jaren ’70 woning te accentueren en het huis toch een moderne eigentijdse uitstraling te geven. Studio JVZ heeft dit gerealiseerd met nieuwe zichtlijnen, marmer elementen en een open sfeer.

Kunstzinnig geheel met vier elementen

Het is een kunstzinnig geheel geworden, dat tot in detail klopt en waarin een groot aantal prachtige schatten schuilen. In een van de kamers is bijvoorbeeld een aquarelschilderij van acht meter breed opgehangen, dat een van de vier elementen: water, in het huis onderstreept.

 

ZW6, Jeroen van Zwetselaar, ZW6 | Jeroen van Zwetselaar, exclusief interieur, warm interieur, interieur inspiratie, Studio JVZ

Jeroen van Zwetselaar


“Blijft dichtbij de kern, kijk naar de gehele omgeving en durf te leven”

___

Contactgegevens:

  • Studio JVZ
  • Verbindingsweg 36A
  • 2061 EL Bloemendaal

 


Web editor: Monique Jansen     |

Datum: 28 | nov | 2018


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media