previous arrow
next arrow
Slider

Studio Marco van Veldhuizen

Studio Marco van Veldhuizen is gespecialiseerd in het creëren van behaaglijke, minimalistische en tijdloze ontwerpen voor binnen en buiten. Iedereen is anders en heeft zijn eigen voorkeuren, daarom is het van belang om samen met de bewoners in gesprek te gaan over de woonwensen. Aan de hand van deze wensen ontwerpt het jonge team van Van Veldhuizen een advies op maat.

Tijdloos en minimalistische ontwerpen

De wensen en voorkeuren van de opdrachtgevers vormen de basis van het ontwerp. Vervolgens wordt er gekeken naar het bouwkundig perspectief. Het resultaat moet namelijk functioneel en harmonieus zijn. De ontwerpstijl van Marco kenmerkt zich ook wel door tijdloze, minimalistische en behaaglijke elementen. Natuurlijke materialen vullen deze stijl aan.

Persoonlijke begeleiding

Studio Marco van Veldhuizen heeft al diverse projecten op zijn naam staan. Dit zijn zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Iedere opdracht wordt begeleid door de specialisten, van ontwerp tot de bouw van jouw droomvilla.

___

Meer projecten van Studio Marco van Veldhuizen bekijken?

  • |

Toekomstbestendige droomvilla

Al vanaf het begin hadden de bewoners van deze villa een klik met architect Marco van Veldhuizen. De villa straalt warmte, rust en harmonie uit dankzij de historische houten balken aan de buitenkant van de woning. Een ware eyecatcher in de prachtige groene omgeving.

Villa met intieme sferen

Een klassiek-moderne droomwoning, gerealiseerd door Studio Marco van Veldhuizen. Marco wilde de opdrachtgevers verassen en dat is zeker gelukt. De woning bevat veel speelse elementen, zoals het hoogte verschil in de daken en de asymmetrische lijnen.

Symmetrische woning

Bijzonder aan deze villa zijn de combinaties van verschillende materialen en kleuren. Dit is dan ook terug te zien in de combinatie van steen en hout in het exterieur maar ook in de tuin en binnen in de keuken. Van Veldhuizen heeft zo een solide sfeer gecreëerd van in- en exterieur.

Strakke villa

De villa wordt gekarakteriseerd door de bijzondere gevelbekleding. Dit element ligt mooi in contrast met de strakke witte vlakken van het exterieur. Ook in het interieur zijn er contrasten van kleur en lichtgebruik aanwezig wat zorgt voor ruimtelijkheid en optimaal comfort.

Tijdloos en minimalistisch

In samenwerking met vakspecialisten heeft Marco van Veldhuizen hier een fantastische villa gerealiseerd. Aan ieder element is zichtbaar dat Van Veldhuizen de vrije hand heeft gekregen. Het interieur is terug te zien in het exterieur, hierdoor ontstaat er perfecte harmonie.

 

The Art of Living, Exclusief wonen, studio marco van zal, marco van zal, oosterbeek, the art of living

Marco van Veldhuizen


“Wij streven met onze ontwerpen altijd naar ruimtelijkheid, zowel binnen als buiten”

 

___

Contact gegevens
  • Marco van Veldhuizen interior
  • architecture Generaal Urquhartlaan 43
    6861 GE Oosterbeek

 


Web editor: Sarah Watts     |

Datum: 06 | sep | 2019


Tags: , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media