Studio MBC

Bij Studio MBC creëren we exclusieve interieurs die uw persoonlijkheid weerspiegelen. Geen ontwerp is hetzelfde, want ons kleine team van creatieve ontwerpers werkt nauw samen met u als klant om een uniek resultaat te leveren. We ontwerpen meubels, kasten en keukens op maat en zorgen voor een harmonieus samenspel van kleuren en materialen om de gewenste sfeer te bereiken. Naast interieurontwerpers hebben we ook een lichtontwerper in ons team en zijn we ervan overtuigd dat licht een essentiële rol speelt in het creëren van een spannend interieur.

Informatie over Studio MBC


Slider 1 (1)
Slider 2 (1)
Slider 3 (2)
Slider 4 (1)
Slider 5 (1)
previous arrow
next arrow

Onze ontwerpers werken dagelijks aan het totaalontwerp en de uitvoering van exclusieve interieurs. Samen met onze vaste partners kunnen we het hele traject van A tot Z uit handen nemen, zodat u volledig ontzorgd wordt. Bij Studio MBC geloven we in totaalconcepten: we verzorgen compleet nieuwe interieurs tot in de puntjes, waarbij we de exclusiviteit van onze ontwerpen nooit uit het oog verliezen.

Studio MBC tovert woon- en werkomgevingen om tot unieke plekken om thuis te komen, te werken en te genieten met familie en vrienden. Laat ons uw interieur tot leven brengen en geniet van een exclusief en persoonlijk ontwerp dat perfect bij u past.