previous arrow
next arrow
Slider

Studio Piet Boon

Sinds 1983 is Studio Piet Boon een grote naam in de architectuur, interieur en productdesign. Piet Boon is inmiddels uitgegroeid tot een beroemd merk wat bekend staat om vakmanschap, kwaliteit en visie. Bij ieder ontwerp staat innovatie maar ook behoud van het huidige gebouw centraal.

Multidisciplinaire ontwerpen

Om een optimaal resultaat neer te zetten werken ze bij Studio Piet Boon met disciplinaire teams, bestaande uit tuinarchitecten, interieur ontwerpers, stylisten en architecten. Door deze combinatie van inzichten, worden ontwerpen gevormd op basis van licht, ruimte en vorm. Waarin de visie van functionaliteit, individualiteit en schoonheid samen komen. Dit vormt de unieke Piet Boon ervaring, die in iedere ontworpen ruimte terug komt. De studio van deze meesterontwerper is te vinden in het bruisende Amsterdam.

Interieurspecialist Piet Boon

Naast interieurarchitect is Piet Boon ook een wereldberoemde productdesigner. Zo heeft hij in 2005 zijn eigen meubel lijn geïntroduceerd. Waarin de identiteit van zijn stijl helemaal tot zijn recht komt. De collectie is rijk aan natuurlijke materialen, details en functionaliteit. De collecties, bestaande uit meubels voor binnen en buiten, keukens, badkamers een reeks aan accessoires, worden wereldwijd verkocht. De drie showrooms in Oostzaan, met een totaaloppervlakte van zo’n 2000 vierkante meter, bieden bezoekers de mogelijkheid om de producten te bekijken en de kenmerkende Piet Boon-stijl te ervaren.

Samenwerkingen

Piet Boon heeft naast zijn eigen meubellijn ook vele samenwerkingen gehad met vooraanstaande merken. Zo heeft hij samengewerkt met Land Rover, Long Island en Porsche. Ook in Nederland heeft Piet samengewerkt met het Amsterdamse museum en met de welbekende Dick Bruna (bekend van Nijntje).

___

Meer interieurprojecten van Studio Piet Boon zien?

 

  • |

 

Penthouse met uitzicht

Alle leefruimtes van dit penthouse met uitzicht lopen vloeiend in elkaar over. Het uitzicht heeft overal een duidelijke focus gekregen. De woonkamer straalt puurheid en rust uit. Dit komt door de neutrale kleuren en materialen die er gebruikt zijn. Comfort en vermaak waren het uitgangspunt.

Global Luxury Brand

Piet Boon ontwierp samen met Karin Meyn dit hoofdkantoor in Oostzaan. Het kantoor beschikt over alle typische Boon kenmerken. Veel glas en beton vervullen de hoofdrol in dit prachtige pand.

 

Piet Boon


“Form Follows Function”

 

___

Contactgegevens:

  • PIET BOON®
  • Skoon 78
  • 1511 HV Oostzaan


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 13 | apr | 2018


Tags: , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media