Piet Boon
Piet Boon
Piet Boon
previous arrow
next arrow
Slider

Studio Piet Boon

Sinds 1983 is Studio Piet Boon een grote naam in de architectuur, interieur en productdesign. Piet Boon is inmiddels uitgegroeid tot een beroemd merk wat bekend staat om vakmanschap, kwaliteit en visie. Bij ieder ontwerp staat innovatie maar ook behoud van het huidige gebouw centraal.

Multidisciplinaire ontwerpen

Om een optimaal resultaat neer te zetten werken ze bij Studio Piet Boon met disciplinaire teams, bestaande uit tuinarchitecten, interieur ontwerpers, stylisten en architecten. Door deze combinatie van inzichten, worden ontwerpen gevormd op basis van licht, ruimte en vorm. Waarin de visie van functionaliteit, individualiteit en schoonheid samen komen. Dit vormt de unieke Piet Boon ervaring, die in iedere ontworpen ruimte terug komt. De studio van deze meesterontwerper is te vinden in het bruisende Amsterdam.

Interieurspecialist Piet Boon

Naast interieurarchitect is Piet Boon ook een wereldberoemde productdesigner. Zo heeft hij in 2005 zijn eigen meubel lijn geïntroduceerd. Waarin de identiteit van zijn stijl helemaal tot zijn recht komt. De collectie is rijk aan natuurlijke materialen, details en functionaliteit. De collectie is opgedeeld in een lijn voor wonen, outdoor en de keuken. De meubels zijn te bezichtigen in showrooms over de hele wereld zoals Milaan, Oostzaan, New York en Dusseldorf.

Samenwerkingen

Piet Boon heeft naast zijn eigen meubellijn ook vele samenwerkingen gehad met vooraanstaande merken. Zo heeft hij samengewerkt met Land Rover, Long Island en Porsche. Ook in Nederland heeft Piet samengewerkt met het Amsterdamse museum en met de welbekende Dick Bruna (bekend van Nijntje).

___

Meer interieurprojecten van Piet Boon zien?

Global Luxury Brand, Piet Boon, interieurarchitect, interieurdesigner, architect, exclusieve woning, villabouw, the art of living

  • |
  • |

Global Luxury Brand

Top designer Piet Boon ontwierp samen met zijn vrouw Karin Boon dit hoofdkantoor in Oostzaan. Het kantoor beschikt over alle typische Boon kenmerken. Veel glas en beton vervullen de hoofdrol in dit prachtige pand.

 

studio piet boon, piet boon, interieurarchitect, interieurontwerper, interieurspecialist, interieurdesigner, the art of living

Piet Boon


“Form Follows Function”

 

___

Contactgegevens:

  • PIET BOON®
  • Skoon 78
  • 1511 HV Oostzaan


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 13 | apr | 2018


Tags: , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Jos van Zijl, interieur, sanitair, the art of living

Jos van Zijl


Interieurontwerper Jos van Zijl ontwerpt complete interieurs, badkamers, keukens en wellness ruimtes…

Studio LIV, interieurontwerp, persoonlijk, exclusief

StudioLIV 


StudioLIV staat voor tijdloos, luxueus en elegant. Ontwerpster Linda Verlouw creëert al jaren exclusieve interieurs…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media