previous arrow
next arrow
Slider

Studio REDD | Tuinarchitectuur

Studio REDD is opgericht in 2009 en door de jaren heen uitgegroeid tot een team vol specialisten die naast het ontwerp, projecten desgewenst turn key kunnen opleveren in zowel binnen- als buitenland. Studio REDD heeft de overtuiging dat een goed ontworpen tuin het verschil maakt tussen ergens wonen en je écht thuis voelen.

Studio REDD

Studio REDD ontwerpt en realiseert tuinen en dakterrassen met wellness als expertise. Als studio hebben we de overtuiging dat een goed ontworpen tuin het verschil maakt tussen ergens wonen en je écht thuis voelen. Wanneer wij werken aan een tuinontwerp voor onze opdrachtgevers, creëren we harmonie tussen architectuur, interieur, landschap en leefstijl. Altijd staat de gebruiker met zijn wensen en manier van leven centraal. Daarnaast gebruiken we onze vooruitstrevende visie op design om een tot in detail uitgewerkt en individueel ontwerp te realiseren. Elk eindresultaat is persoonlijk, helder in lijnvoering en een ultieme balans tussen architectuur en landschap.

Werkwijze

De werkwijze van Studio REDD wordt gekenmerkt door de integrale, brede aanpak waarbij expertise en ontzorgend de kernwoorden zijn. Studio REDD verzorgt het gehele project van A tot Z. Dit betekent dat Studio REDD de complete controle houdt over onder andere de organisatie, het budget en natuurlijk het eindresultaat. In de eerste fase worden de wensen geïnventariseerd.

___

Meer projecten bekijken van Studio REDD?

  • |
  • |

 

Bostuin in groene omgeving

Dit tuin ontwerp is ontworpen door Studio Redd. De wens van de bewoners was een nieuwe insteek van de bostuin. Studio Redd heeft hier aan meegedacht en er is een spetterend resultaat uitgekomen.

Gooische villa tuin

De beplanting vormt een bijzonder contrast met de moderne architectuur van de woning. De witte, statige woning rijst groot boven de grond uit. Het lijkt alsof de tuin de woning aanbidt; een prachtige omlijsting.

Jacuzzi in de tuin

De uitgangsgedachte voor de tuin was: veel ruimte om te ontspannen. De tuin is opgedeel in verschillende plekken, waardoor je veel ruimte creeërt. Bovendien is er een wellnesszone gemaakt. Dit is een plek met de wellness activiteiten, zoals de jacuzzi, zwembad en buitendouche.

Dakterras met uitzicht

Dit prachtige penthouse heeft een riant dakterras en dat heeft een uitzicht op de gehele stad. Dit dakterras heeft een luxe en relaxte uitstraling, hetgeen Studio REDD als basis zag voor het ontwerp van het dakterras. Het resultaat mag er zeker zijn!

Wellnesstuin

Deze prachtige tuin is ontworpen met zwembad, jacuzzi, buitendouche en grote loungeset. Er is gewerkt met betonplaten en deze kleur past mooi bij de bosrijke omgeving.

Bijzonder dakterras

Waan je in een natuurlijke, groene omgeving midden in de stad! Dit bijzondere dakterras is zo ontworpen dat het voelt als een tweede woonkamer, maar dan buiten.

Waanzinnig tuindesign

Deze woning is extra indrukwekkend door haar zeer zorgvuldig aangelegde tuin. Vooral het bovenaanzicht laat zien dat hier echte vakmensen van Studio Redd voor tuindesign aan te pas zijn gekomen.

 

Studio Redd

Studio REDD


“Wij hebben de overtuiging dat een goed ontworpen tuin het verschil maakt tussen ergens wonen en je écht thuis voelen.”

Studio Redd

___

Contactgegevens:

  • Studio REDD
  • Abcovenseweg 23a
  • 5051 PT Goirle

 


Web editor: Media team     |

Datum: 24 | mei | 2019


Tags: , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Grillo


Grillo maakt keukenbladen en interieurs van natuursteen, composiet en keramiek…

Visitekaartje

Insight Out


De Orbo tuinkamers van Insight Out bieden topcomfort in alle seizoenen…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media