previous arrow
next arrow
Slider

Studio Robin Sluijzer

Robin Sluijzer begon zijn carrière in de branche als meubelmaker, maar ging al snel aan de slag als interieurontwerper. Door veel ervaring bij Studio Piet Boon heeft hij zijn eigen stijl gevonden. Al 15 jaar staat Studio Robin Sluijzer voor kwaliteit, klasse en innovatie.

Natural Raw

Zijn eigen stijl die hij typeert als ‘Natural Raw’ is een stoere stijl met een combinatie van natuurlijke en fabriekselementen. In al zijn ontwerpen worden deze elementen gecombineerd tot unieke designs. Het stoere industriële element is terug te zien aan materialen zoals staal, leer en beton. En de natuurlijke elementen worden vervuld dankzij licht, groen en natuurlijk kleurgebruik.

Zakelijke en particuliere opdrachtgevers

Robin Sluijzer heeft al vele projecten gerealiseerd, van winkels, horeca tot aan residentiële woningen. Bij ieder project kijkt hij naar de elementen die de functie van het pand verzorgen. Deze combineert hij samen met de wensen en voorkeuren van de opdrachtgevers. Enkel zo ontstaan er ontwerpen die het juiste gevoel benadrukken.

Persoonlijke benadering

Samen met een klein, hecht en gedreven team wordt er iedere dag nauw samenwerkt. Ieder project krijgt de aandacht die het verdient en door korte communicatielijnen kan er direct geschakeld worden met de opdrachtgever. Zo is de opdrachtgever volledig betrokken bij het proces van idee, ontwerp en realisatie. Indien nodig gaat het team samen met de opdrachtgever erop uit om te zoeken naar het juiste interieurontwerp. Naast totaalprojecten is Studio Sluijzer er ook voor styling, decoratie, projectmanagement en meubilair.

___

Meer interieurs van Studio Robin Sluijzer bekijken?

herenhuis, robin sluijzer, interieurontwerper, interieuradvies, interieurarchitect, the art of living

  • |
  • |

 

Herenhuis

Dit herenhuis is oorspronkelijk ontworpen door Studio Jan Des Bouvrie. Het ‘winterhuis’ zoals de bewoners het noemde was toe aan een rigoureuze update. Er is een mooie doorkijk gecreëerd in alle ruimtes van de woning dankzij stalen deuren. De woning heeft een stoere, industriële uitstraling dankzij de leren meubels en wand in de woonkamer en de robuuste keuken.

 

Robin Sluijzer, interieurarchitect, interieurontwerper, interieurdesigner, interieuradvies, the art of living

Robin Sluijzer


“Eenieder van ons heeft z’n eigen expertise en dat maakt dat we samen heel allround zijn en bovendien snel kunnen schakelen”

 

 

robin sluijzer, interieurarchitect, interieurspecialist, interieurdesigner, interieurontwerper, interieuradvies, the art of living

___

Contactgegevens:

  • Studio Robin Sluijzer
  • Elandsstraat 111-113
  •  1016 RX Amsterdam

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 01 | okt | 2018


Tags: , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Hemels Wonen


Of het nu gaat om nieuwbouw, een verbouwing of de styling van een nieuw interieur.

Guy De Vos


Door de combinatie van materialen en strakke lijnen realiseert Guy De Vos prachtige projecten…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media