previous arrow
next arrow
Slider

Studio Ron van Leent interior en exterior design

Ron van Leent heeft inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen van de meest uiteenlopende designprojecten, zoals woningen, kantoren en winkels in binnen- en buitenland. Omdat opdrachtgevers de meerwaarde van een totaalvisie erkennen heeft de ambitieuze architect inmiddels grote naamsbekendheid opgebouwd voor zijn bijzondere designontwerpen voor zowel in- als exterieurs. Van ontwerp tot oplevering.

Prachtige projecten

Van Leent heeft tevens zijn handtekening mogen zetten onder het interieurontwerp voor het vliegveld op Sint Maarten. Een project waarbij de omgeving als het ware het vliegveld in is gebracht door de weerspiegeling van het eiland terug te laten komen in de aankomst- en vertrekhallen. Het blenden in harmonie met de ideeën van de opdrachtgever, het gebouw en de omgeving zijn precies de visie die de designer in al zijn projecten weet te verwezenlijken. Omdat het persoonlijk contact met de mensen in een project voor de architect belangrijk is, is zijn werkterrein verschoven naar exclusieve- en zeer luxe villabouw.

Centrale punt

Van Leent begeleidt tevens zijn Nederlandse klanten die een villa willen bouwen in het buitenland en wordt gezien als dé steunpilaar voor alle partijen binnen het bouwproject. Creativiteit, perfectionisme, technisch vernuft en het gevoel voor samenspel van materialen en kleuren zijn dan ook de kenmerken voor elk van de unieke ontwerpen van de hand van Ron van Leent, waarbij de afwerking en details het verschil maken.

____

Meer projecten bekijken van Ron van Leent?

  • |

 

Modern landelijk

Het huis opent zich als het ware bij binnenkomst door de grote raampartijen. Het vele glas zorgt voor een maximaal panorama op het unieke natuurgebied. Deze aan het water gelegen villa is de perfecte plek om te ontspannen en weg te dromen..

Verbouwing

In deze gerenoveerde villa is het prachtig interieur verzorgt door Ron van Leent. Stalen taatsdeure, prachtige houten vloer, high end keuken, uitzicht over een prachtig meer, deze woning heeft het allemaal. In één woord: schitterend!

 

Ron van Leent, Interieur, exterieur, exlcusief

Studio Ron van Leent


“Wij maken unieke projecten, waarbij de afwerking en details het verschil maken.”

__

Contactgegevens:

  • Studio Ron van Leent interior en exterior design
  • Westhaven 65
  • 2801 PN Gouda


Web editor: Media team     |

Datum: 14 | nov | 2019


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media