Studio Ruim

Studio Ruim is gespecialiseerd in het opknappen van oude en monumentale panden. Studio Ruim is altijd op zoek naar bijzondere plekken, plekken met een verhaal. Het gebouw zelf is voor hen evenzeer een inspiratie als de wensen en dromen van de klanten.

Informatie over Studio Ruim


Studio Ruim
Studio Ruim
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Oprichting

Ontwerpers René van der Leest en Sigrid van Kleef startten in 2003 hun bedrijf Studio Ruim, na afronding van hun studie design en architectuur. Het creatieve duo heeft een aantal zeer succesvolle projecten op hun naam staan ​​en heeft hun signatuur vormgegeven en gevestigd in theater en architectonische vorm. In 2020 zijn ze door HOOG geselecteerd als een van de beste Nederlandse interieurontwerpers. Ze zijn toegewijd aan hun ontwerpen en begeleiden elk project van ontwerp tot constructie en van verlichting tot meubilair, waardoor het werk een gestroomlijnd proces blijft waarbij alle partijen in gelijke mate betrokken zijn.

Toekomst

Studio Ruim wil blijven doen wat ze doen: oude en monumentale gebouwen opknappen door hun oude glorie te herstellen en nieuwe en moderne ontwerpen toe te voegen en duurzaam te maken voor de toekomst. Studio Ruim vindt het leuk om de ziel van deze gebouwen op te graven en ze weer te laten stralen door de architectuur te benadrukken met hun ontwerpen.