previous arrow
next arrow
Slider

Studio Siebers

Studio Siebers geeft vorm aan de meest uiteenlopende inspiratiebronnen van klanten om de mooiste high-end designs voor buitenruimtes te creëren. Alles wordt met aandacht voor details, coördinatie en communicatie gedaan met de unieke Siebers-fingerprint.

Optisch genot

Er wordt altijd gestart met een doordachte basis die tot op de puntjes uitgewerkt wordt, geheel naar de wensen van de klant. De ervaring die het bedrijf in huis heeft, weten zij perfect te combineren met smaak. Hier rolt dan ook een functionele, prachtige én toekomstbestendige tuin of buitenruimte uit.

Siebers-fingerprint

Het creëren van een unieke omgeving waar je inspiratie, input en energie vindt om met volle teugen van het leven te genieten. Dat is waar het bedrijf voor staat. Het team van Studio Siebers bestaat uit een unieke groep van gedreven vakmensen. Zij zijn de drijvende kracht achter de flexibiliteit en betrouwbaarheid van het bedrijf. De benodigde geavanceerde gereedschappen en de goede relatie met toeleveranciers zorgen dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Dit maakt het proces geheel zorgenvrij en beleven de opdrachtgevers het volle potentieel.

Tuinontwerp en onderhoud

Al veel projecten zijn aan de hand van vakmanschap tot een succes volbracht. Van een lounge dakterras tot een parktuin. Naast de particuliere sector is Studio Siebers ook actief in de bedrijfssector. Ze creëren daarin de mooiste tuinen en buitenruimtes geheel op maat en passend bij de identiteit van het desbetreffende bedrijf. Zo wordt er een zichtbaar visitekaartje verwezenlijkt. Naast tuinontwerpen kan je bij Studio Siebers ook terecht voor onderhoud. Een tuin bijhouden kan natuurlijk heel tijdrovend zijn, maar je wil wel dat alles er netjes en verzorgd uit ziet. Het team van Siebers wil je daar graag in ontzorgen. Ook dit wordt geheel naar de wensen van de klant gedaan met verschillende mogelijkheden zodat het een passend proces is.

___

Alle projecten van Studio Siebers bekijken?

Groene tuin

Siebers Tuinprojecten realiseerde onlangs deze groene tuin in het prachtige Noord-Brabant. De tuin is een verlengstuk van de woning in stijl en uitstraling.

Moderne schuurwoning

Architect Johan van den Akker ontwierp deze modere schuurwoning met prachtige groene tuin. Studio Siebers maakte het ontwerp voor de tuin en liet het beton van binnen naar buiten toe doorlopen.

Uitzinnige boerderijtuin

Studio Siebers realiseerde een uitzinnige boerderijtuin. Door de combinatie van zowel zon- als schaduwplekken, een zwembad en tegelijkertijd veel privacy wist Studio Siebers deze setting een charmante uitstraling te geven.

Studio Siebers


“Wat Siebers Tuinprojecten eigenlijk doet is een wereld creëren waarin je volledig jezelf kunt zijn”

___

Contactgegevens:

  • Studio Siebers BV
  • Renseweg 52
  • PE 5425 De Mortel

 


Web editor: Media team     |

Datum: 08 | dec | 2020


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Groenseizoen, tuinarchitect, eigentijdse tuinen, moderne tuinen, strakke tuinen, minimalisme

Groenseizoen


Groenseizoen creëert eigentijdse tuinen waarbij een persoonlijke touch niet ontbreekt.

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media