Studio Thijs Fris

Thijs Fris is een ontwerper pur sang. Al op jonge leeftijd wilde hij architect worden. Door een tijd bij aannemers en verschillende (interieur)architecten te werken heeft hij veel over de (on)mogelijkheden van materialen en ontwerpen geleerd. Thijs Fris wil echt persoonlijke dingen maken en als interieur architect komt hij daarin helemaal tot zijn recht.

Informatie over Studio Thijs FrisStudio Thijs Fris
Studio Thijs Fris
Studio Thijs Fris
Studio Thijs Fris
Studio Thijs Fris
Studio Thijs Fris
previous arrow
next arrow

Eigenaar van Studio Thijs Fris: “Ik wil een passend huis kunnen maken en daarvoor moet ik de mensen echt leren kennen. Het is een grote verantwoordelijkheid want je wilt immers dat de mensen er lang plezier van hebben. Ik houd van het puzzelen dat mijn vak zo kenmerkt. Ik wil iets ontwerpen waarin alles precies past en tot zijn recht komt. Daarnaast is het natuurlijk ook heel persoonlijk werk. Als je uiteindelijk hoort dat opdrachtgevers heel blij zijn is dat de kroon op mijn werk. Ik kreeg laatst het compliment dat ik niet alleen een huis, maar ook een thuis voor een opdrachtgever heb gemaakt. Ja, dat doet me wat. Dat is toch het ultieme doel dat je als team wilt bereiken.”