Studio Vendrig
Studio Vendrig
Studio Vendrig
previous arrow
next arrow
Slider

Studio Vendrig

Edgar Vendrig is Studio Vendrig gestart in 2005 met het ontwerpen van bouwkundige projecten en oplossingen. Inmiddels heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een studio waarbij er kennis is op het gebied van ontwerp, engineering en uitvoering. 

Zakelijk en particulier ontwerp

In het verleden heeft de organisatie al vele diverse projecten gerealiseerd. Van grootschalige projecten voor zakelijke opdrachtgevers in de gezondheidszorg tot aan kleine projecten voor particulieren zoals aanbouw of verbouw. Doordat het bureau beschikt over 2- en 3D ontwerpprogramma’s kunnen ze u precies laten zien wat er mogelijk is of wat de specialisten in gedachte hadden.

Een gericht advies

Samen met de opdrachtgevers wordt er gekeken naar alle aspecten van het project, interieur, exterieur en de omgeving wordt geanalyseerd en vervolgens worden de mogelijkheden uitgetekend. Hierdoor ontstaan er projecten die volledig opgaan in de omgeving waarin ze verkeren.

Begeleiding van A tot Z

Ook tijdens het bouwproces kunt u rekenen op de begeleiding en het advies van de studio. Doordat de organisatie al veel ervaring heeft met het verwezenlijken van projecten kunnen ze een goed advies geven met betrekking tot de kosten en eventuele bijkomende kosten.

___

Alle bouwprojecten van Studio Vendrig bekijken?

  • |

 

Sfeervolle loft

De loft stamt uit de 18e eeuw en werd vroeger gebruikt als suikerpakhuis. Het mooie aan dit pand zijn de historische elementen zoals de wit geschilderde eikenhouten balken die bewaard zijn gebleven. Maar ook is de woning voorzien van de hedendaagse luxe van een vloerverwarming en airco.

Eertijdse boerderij

Romantiek, elegantie en karakter zijn de woorden waarmee de prachtige boerderij beschreven kan worden. De enorme woning is van alle gemakken voorzien en heeft zijn landelijke charme behouden.

 

Edgar Vendrig, Studio Vendrig, allround studio, interieuradvies, interieurontwerp, binnenhuisarchitect, architect, the art of living

Edgar Vendrig


“Wij creëren de juiste omgeving”

 

___

Contactgegevens:

  • Studio Vendrig
  • Meidoornkade 22
  • 3992 AE Houten

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 26 | mrt | 2018


Tags: , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Anne Claus


Anne Claus Anne Claus heeft in 2015 haar eigen interieur studio opgericht, genaamd Anne Claus Interiors. Anne heeft een oog voor details en een feilloos gevoel voor styling. Dit zorgt ervoor dat haar interieurs stuk voor stuk herkenbaar zijn door hun toewijding en eigenheid. Haar passie voor diverse periodes en stijlen maken haar interieurs spannend, […]

RA. Studio


RA. Studio zet creatie vermogen en artistiek talent in om tot een kloppend eindontwerp te komen…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media