Studio LIV 

Tijdloos, elegant en luxueus, het is de signatuur van StudioLIV. Linda Verlouw ontwerpt interieurs die feilloos bij jou passen, bij jouw levensstijl, dagritme en smaak. Smaakvolle, uitgebalanceerde en functionele ruimten, waarin jij daadwerkelijk kunt thuiskomen.

Informatie over Studio LIV 


Studio LIV, interieurontwerp, persoonlijk, exclusief
Studio LIV, interieurontwerp, persoonlijk, exclusief
Studio LIV, interieurontwerp, persoonlijk, exclusief
Studio LIV
Studio LIV
Studio LIV
previous arrow
next arrow

Sinds 2007 realiseert Linda Verlouw warme interieurs vol klasse en verfijning. Ze werkt graag met robuuste vormen, natuurlijke materialen en verrassende elementen. “Architectuur is vrij mannelijk. Ik vind het mooi om daar zachtheid en warmte in aan te brengen, zonder dat het te vrouwelijk wordt.

Over ieder detail is nagedacht. Kleuren, materialen en afwerking zijn tot in perfectie op elkaar afgestemd. Linda heeft een loyaal team aan vakmensen om zich heen verzameld die met evenveel aandacht en precisie te werk gaan. StudioLIV staat voor kwaliteit.

StudioLIV

  • Uitgebalanceerde totaalconcepten voor interieurs
  • Verrassende indelingen van ruimten in harmonie met hun omgeving
  • Inspirerende ideeën voor kleuren en materialen
  • Maatwerk ontwerp van luxueuze meubelen en architecturale detaillering
  • Sfeervol lichtontwerp
  • Slimme domotica en audio-/video-oplossingen
  • Een stijlvol groenontwerp in en om huis

Eindeloze inspiratie

In haar showroom, vlakbij Den Bosch, laat Linda je de prachtigste kleuren, stoffen, vormen en materialen zien. Daarmee creëert ze verrassende, oogstrelende combinaties. In de boardroom komt alles samen. Die laat zien waar StudioLIV voor staat: materiaalkeuzes, technische oplossingen, de hoogste standaard van afwerking. Daar, op een groot display, leidt ze je in alle rust door haar ontwerpen en ideeën. Ieder detail is op jou afgestemd, op jouw smaak en op jouw wensen.