slider1
slider3
slider2
slider4
slider5
slider7
slider6
previous arrow
next arrow

Stylish Glass

Specialist in heldere oplossingen.

Veelzijdigheid

Voor ontwerpers, aannemers, interieurbouwers en particulieren is glas een veelzijdig product met ongekende mogelijkheden. Het is dan ook niet meer weg te denken uit het hedendaagse interieur of exterieur.

Nieuwste technieken

Met de laatste kennis en nieuwste technieken op het gebied van glasbewerking, vervaardigen wij de meest bijzondere glasprojecten. Elke klant begeleiden wij daarbij in de ontwerp- en uitvoeringsfase van projecten waarin vakwerk en nauwkeurigheid geboden zijn. Denk hierbij aan glazen deuren of wanden maar ook aan complete interieurdelen zoals glazen aanrechtbladen, wastafels van glas, vloeren van glas en trappen van glas.

____

Meer projecten bekijken van Stylish Glass?

  • |

Bernardus Golf

Stylish Glass realiseerde onder andere de trapbalustrade naar de bovenverdieping en de glazen douchecabine in de badkamers.

Luxe interieur

Voor de schitterende badkamer realiseerde Stylish Glass de glaswanden.

Luxe glasprojecten

Het project betreft het plaatsen van een glazen wand met dubbele toegangsdeur waarvan de deuren een ontwerp zijn van Bob Manders in samenwerking met Müller Jabusch in Oisterwijk. Het staalwerk zorgt voor een mooi lijnenspel zonder echte vakverdeling, waardoor je een rustig en gelikt resultaat krijgt.

Brons glas voor exclusieve look

Hoe zou je huis eruitzien als veel ruimtes je toegang bieden middels een stalen deur en al die stalen deuren bevatten brons glas? Het is ongekend hoe zo’n in principe simpele keuze je huis een enorme boost kan geven in uitstraling. Dit mooie project van Stylish Glass laat zien hoe je instant een high end huis creëert door te kiezen voor brons glas.

Glazen trap als eyecatcher

In deze woning voert de kleur zwart duidelijk de boventoon. Een zwart-wit interieur wordt hier aangekleed met slechts hier er daar een piece of art in een kleur die trouwens mooi blendt met het uitgangspunt. Om deze moderne woning een extraatje te geven, is gekozen voor een glazen trap met zwarte staalconstructie.

 

 

Stylish Glass


“Wij vervaardigen de meest bijzondere glasprojecten.

 ___

Contactgegevens:

  • ir Frank Ruiter architect bna b.v.
  • Cartografenweg 32
  • 5141 MT Waalwijk

 

 


Web editor: Media team     |

Datum: 22 | dec | 2020


Tags:

Gerelateerde artikelen

SAPA by Hydro


Combineer design met efficiëntie en energiezuinigheid voor uw ramen en deuren…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media