Sub-Zero Wolf

Sub-Zero Wolf is producent van exclusieve kook- en koelapparatuur. Twee iconische merken die zich kenmerken door het gebruik van hoogwaardige materialen, state-of-the-art technologieën en een uitmuntend design. Verse producten bereiden en heerlijke maaltijden op tafel zetten, dat is waar de Amerikaanse topmerken Sub-Zero en Wolf voor staan.

Projecten van Sub-Zero Wolf

Informatie over Sub-Zero Wolf


Sub-Zero-Wolf
Sub-Zero-Wolf
Sub-Zero-Wolf
Sub-Zero-Wolf
Sub-Zero-Wolf
Sub-Zero-Wolf
previous arrow
next arrow

Sub-Zero koelapparatuur

Sub-Zero is dé specialist op het gebied van koelapparatuur. Naast de iconische koelkasten met Amerikaanse uitstraling, staat Sub-Zero ook bekend om haar luxe vriezers en chique wijnbewaarkasten. Alle koelapparatuur beschikt over verschillende conserveringstechnologieën die de versheid van het voedsel en de kwaliteit van de wijnen optimaal waarborgen. Sub-Zero combineert innovatie met een uitzonderlijk design. Echte eyecatchers in jouw keuken!

Wolf kookapparatuur

Met de kookapparatuur van Wolf zet iedereen in een handomdraai restaurantwaardige maaltijden op tafel. Het assortiment van Wolf varieert van fornuizen en ovens tot kookplaten en afzuigsystemen. Alle apparatuur is uitgerust met de meest gebruiksvriendelijke bedieningselementen en innovatieve warmtetechnologieën. Met deze typische Amerikaanse kookapparatuur van Wolf ervaar je thuis ongeëvenaarde kookprestaties. Niet voor niets staat Wolf kookapparatuur bovenaan het verlanglijstje van veel thuiskoks!

Sub-Zero Wolf voor iedere keuken

De Sub-Zero Wolf koel- en kookapparatuur is verkrijgbaar in verschillende series en maten. Zo is deze hoogwaardige apparatuur op oneindig veel manieren toe te passen in jouw keuken. Het is geen wonder dat Sub-Zero en Wolf in veel van ‘s werelds mooiste woningen een centrale plek in de keuken hebben gekregen.